Do Slavie přišla další nabídka ze Serie A, o jakého hráče je zájem?

0

Daniel Samek, sedmnáctiletý slávistický talent, který už si připsal 4 ligové starty, ve kterých se mu mimo jiné podařilo nasbírat 2 góly a stejný počet asistencí. Není divu, že tento hráč už začal přitahovat pozornost zahraničních klubů...

Slavia měla mít údajně na stole nabídku ve výši 65 milionů korun od italské Boloni, kde ještě nedávno působil sparťanský Ladislav Krejčí. "Boloňa ho sleduje, stejně jako další italské kluby. Ale na Danův odchod je ještě hrozně brzo," uvedl hráčův agent Hrdlička.

 

"Nejdřív ať se prosadí tady, kde je v klidu a trenér Trpišovský mu dává dost důvěry", dodal Hrdlička. Je zřejmé, že se svým klientem plánuje podobnou cestu jako u Adama Hložka, tedy nejprve patřit k nejlepším hráčům tady a potom odejít jako hotový hráč.

 

Uvidíme, jestli se jim tento scénář podaří naplnit, protože jestli bude Samek podávat podobné výkony jako doposud, tak budou do Slavie chodit čím dál tím vyšší a vyšší nabídky, které se pak těžko odmítají, vzpomeňme si na případ Abdallaha Simy. 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou