Sestavu třiadvacátého kola vyhrál o jediný hlas Alex Vachuška

0

Přinášíme vám výsledky sestavy kola, ve které nejtěsnějším možným rozdílem zvítězil Alex Vachuška. Na druhém místě se za útočníkem Horažďovic o pouhý jeden hlas umístil obránce Vejprnice Vladimír Puhlovský, bronzovou příčku obsadil záložník Petřína Václav Lisý. 

Vaše hlasy rozhodly, že se s podílem 28% stal vítězem útočník Horažďovic Alex Vachuška. Šikovný forward o víkendu přesnou trefu zařídil remízu svého týmu proti Zruči. V následné penaltové loterii se štěstí usmálo na Horažďovice, které tedy braly dva body. 

Stříbrnou příčku si od vás vysloužil vejprnický obránce Vladimír Puhlovský, jehož jedna trefa přispěla k vysokému vítězství Slavie, jež deklasovala na pouť Rozvadov 10:1.

Na třetím místě se umístil záložník Dynama Václav Lisý, který potvrdil letošní pověst kanonýra a dvěma trefami sestřelil v derby plzeňský Rapid. Stejný počin se petřínskému středopolaři podařil i o kolo dříve, kdy rozhodl šlágr kola proti Kolovči. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou