Fotbal opět pomáhal! Vybrané peníze putovaly do nemocnice

0

První červencovou sobotu se uskutečnil druhý ročník turnaje v malé kopané Soccer Cup. Oproti loňskému dvoudennímu ročníku s patnácti účastníky hraného ve skupinách se do letošního ročníku přihlásilo mužstev pouze sedm a tak se utkala mezi sebou každý s každým v utkáních hraných 1x 7 minut. Turnaj měl i jiný účel a to formou dobrovolného vstupného přispět na novorozenecké oddělení nemocnice Stod. V součinnosti s holýšovskou firmou Tool Technik (Bozděch, Hrstka) a dobrovolného vstupného se podařilo vybrat 5380,- Kč, které byly po skončení turnaje formou šeku předány primářce dětského odělenní nemocnice Stod Mudr. Heleně Vrbové.

Po 21 utkáních byl krátce po odpolední 16 hodině znám vítěz turnaje, kterým se pro letošní ročník stalo mužstvo Pivní Válec tvořené bývalými dorostenci ZČE a Rokycan, vedené Markem Kužmou, nyní hráčem Nýrska. Na druhém místě skončil tým No Limit°, vedený pořadatelem turnaje Janem Zavadilem a kolovečským kapitánem Michalem Sušickým, v jehož dresu se mimo domácích fotbalistů objevil jako v loňském roce exdomažlický Karel Šmejkal nebo exmrákovský Pavel Váchal. Na třetím místě pak skočil tým FDF (Fanoušci defenzivního fotbalu) vedený Vlastimilem Hromadou, brankářem SK Luby.

 

Výsledky turnaje:

Domažlická Esa – Pivní Válec 1:3

MFK Totální Ťukec – SKP 0:5

No Limit°- FDF 1:1

Sparta Alkohol - MFK Totální Ťukec 0:0

FDF – Domažlická Esa 1:0

SKP – No Limit° 0:0

Pivní Válec – FDF 3:0

No Limit°- Sparta Alkohol 1:0

Domažlická Esa- SKP 3:1

MFK Totální Ťukec – No Limit° 1:6

SKP – Pivní Válec 1:2

Sparta Alkohol – Domažlická Esa 0:3

FDF-SKP 0:2

Domažlická Esa - MFK Totální Ťukec 5:0

Pivní Válec – Sparta Alkohol 4:0

No Limit°- Domažlická Esa 2:1

Sparta Alkohol – FDF 0:3

MFK Totální Ťukec – Pivní Válec 1:6

SKP – Sparta Alkohol 1:2

Pivní Válec – No Limit° 4:0

FDF - MFK Totální Ťukec 3:0

 

Tabulka:

1. Pivní Válec          21:3 18b

2. No Limit°            10:7 11b

3. FDF                      8:6 10b

4. Domažlická Esa    13:7  9b

5. SKP                     10:7  7b

6. Sparta Alkohol      2:12  4b

7. MFK Totalní Ťukec 2:25  1b

 

Střelci:

Demeter – 7

Kužma – 6

Váchal, Gondek – 5

Kováč, Němec – 4

 

Nejlepší střelec: Demeter Aleš (Pivní Válec) 7 branek

Nejlepší brankář: Pluhař Martin (No Limit°)

Nejlepší hráč: Váchal Pavel (No Limit°) – zvolen zástupci nejlepších mužstev

 

Slovem organizátora turnaje, Jana Zavadila: "Ještě v pátek ve 14 hodin to vypadalo, že se hrát nebude, na hřišti stála voda, což by byla obrovská škoda. Díky bohu se počasí pomalu umoudřilo a hříště většinu vody nasálo. Velké díky patří především stálým sponzorům turnaje PC Servis Pittr Staňkov (medaile, banner..), Villa restaurant Staňkov (poukazy na pizzu) a Tool Technik, který se finančně podílel na podpoře turnaje i novorozeneckého oddělení nemocnice Stod. A v neposlední řadě i týmu MFK Totální Ťukec, který se na místě také podílel nezanedbatelnou částkou. Dále patří velké díky domácímu oddílu, že nám dovolil turnaj zde uskutečnit. Velice si vážím vstřícného jednání p. Mastné, p. Kacerovského, p. Pluhaře a předsedy klubu p. Chvala. Pokud to situace dovolí, určitě bychom i příští rok zvolili tuto lokalitu a zázemí, které nám klub poskytuje.

 

Před turnajem jsem byl osloven Michalem Sušickým, jestli si nechci zahrát stejně jako v loňském roce za tým No Limit°, nabídku jsem přijal a po krásném druhém místě, kdy se část mužstva obměnila a debatě s kluky to vypadá, že se tento tým bude každoročně scházet a účastnit. Turnaje se zúčastnilo 65 hráčů doplněných cca 20 diváky. Vybrali jsme dohromady s darem od firmy Tool Technik 5380,-Kč, které byly formou šeku předány primářce dětského oddělení Nemocnice Stod paní Vrbové a následně budou zaslány na konto nemocnice. Upřímně jsem čekal částku ještě o tisíc dva vyšší, ale myslím, že v téhle době pomůže jakákoliv částka. Jsem rád, že i před dovolenými, situací ve světě a konání hudebního festivalu v Holýšově, si kluci našli cestu a byli zde vidět i hráči hrající nejvyšší soutěže v Plzeňském kraji, tedy Krajský Přebor a 1.A třídu. Příkladem třeba Remiáš (Holýšov), Váchal (Staňkov), Hromada (Luby) či jiní. Stejně tak je super, že dorazil i tým z Prahy. Bude-li situace dobrá tak plánuji v Lednu 2022 uskutečnit 2. Ročník Golden Cupu – zimního turnaje."


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou