Okresní přebor Vyškov: Hráčem 19. kola se stal křižanovický Jiří Raušer

0

Další kolo je odehráno a my tu pro Vás máme vyhlášení hráče 19. kola OP Vyškov. Opět je to hráč FK Křižanovice, útočník, Jiří Raušer.

1. Jiří Raušer - 50%

Už v minulém kole Křižanovice ukázaly, že mají silný tým, když historicky první anketu vyhrátl Petr Klimčík. V dalším kole potvrdily svoji kvalitu, když do boje vyslaly Jiřího Raušera, výborného útočníka. Nejen, že dokáže šance parádně zakončit, ale také na ně přihrát. Jak se říká: "Přihrej mi míč a běž slavit".

2. Pavel Tichý  - 11 %

Pavel Tichý, začátkem sezóny přestoupil do Brankovic. Zde je výborným obráncem a oporou týmu. Je důrazný a nebere si servítky. Proto se také dostal do sestavy kola za Brankovice. Drží partu nejen na hřišti, ale také mimo něj. Je to "srdcař".

3. Matěj Strnad - 10 %

I když většinu času sedí Matěj na střídačce, tak dokáže tým podržet ve chvílích, kdy to nejvíce potřebuje. To dokázal také v poslendím zápase proti Pačlavicím, kdy rozhodl fantastickou střelou do šibenice a poslal Drnovice pro 3 body.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou