Překvapený Tvrdík jásal na Twitteru

0

Šéf Slavie Praha, Jaroslav Tvrdík, je na sociálních sítích velice aktivní. Po utkání proti londýnskému Arsenalu se na Twitteru rozplýval nad chováním hráčů "gunners". Co se přihodilo?

"Ondrej Kolar mi dnes vypravel situaci, ze ktere jsem neskutecne nadsen a unesen. Vraci mi viru v anglicky fotbal. Ve Fair Play. Kapitan a brankar Arsenalu k nemu spolecne pred zapasem prisli a ujistili ho, ze se nemusi po svem zraneni niceho bat. Tohle je skutecna hodnota fotbalu", vyjádřil své nadšení slávistický boss. 

 

Pro gólmanskou jedničku "sešívaných" se jistě jednalo o určitou satisfakci po Roofově zákroku z odvetného utkání proti Rangers, o kterém jsme psali zde. Sám Kolář se totiž rozhodl, že do zápasu i přes nepříjemné a stále se hojící zranění nastoupí. Odměnou mu pak byla přátelská konverzace s Bellerínem a Lenem. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou