Ve středu se hrají tři utkání MOL Cupu

0

Po včerejší výhře Plzně nad Hradcem Králové nás dnes čeká hned trojitá dávka zápasů. Brno se utká s Teplicemi a atraktivní podívanou slibuje rovněž duel Liberce s Českými Budějovicemi. Od 19 hodin je pak na programu "slávistické derby" mezi Prahou a Karlovými Vary, kde se budou hosté chtít určitě vytáhnout a navázat na skalp Opavy. 

Jak Brnu, tak Teplicím se v letošní sezóně Fortuna ligy výsledkově příliš nedaří. Úspěch v poháru by tak pro oba týmy mohl být určitou formou satisfakce a je tak jasné, že ani jeden z celků nebere dnešní duel na lehkou váhu. Z posledních deseti vzájemných utkání mají navrch hosté, kteří hned čtyřikrát Teplice porazili nejtěsnějším rozdílem - 1:0. Zápas začíná ve 14 hodin a bude možno jej sledovat skrze web Chance a Tipsport. 

 

Jestliže jsme o předchozím duelu mluvili jako o souboji týmů ze spodních pater tabulky, pak duel Liberce s Budějovicemi je pravým opakem. Domácí se na osmifinále MOL Cupu naladili pohodovou výhrou nad Pardubicemi, zatímco jejich sok v závěru ztratil výhru nad pražskými Bohemians. Liberec se do čtvrtfinále poháru dostal již šestkrát v řadě a na domácím hřišti se jeho postup presumuje i nyní. Duel startuje v 17 hodin a přímý přenos můžete sledovat na stanici ČT sport. 

 

Slavia Praha je proti Karlovým Varům jasným favoritem, čemuž se vzhledem k úspěchům jak na domácí, tak mezinárodní scéně, nelze divit. Hosté však ve svém kádru mají hned několik zajímavých fotbalistů a dozajista nedají svou kůži lacino. Utkání začíná v 19 hodin, a stejně jako zápas Liberce s Českými Budějovicemi bude vysílán na ČT sport. 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou