MSFL: Nejpřesnějším tipérem zatím Zdeněk Vlach

0

V každém kole vám přinášíme TIP EXPERTA. Ale jak jsou vlastně úspěšní naši EXPERTI? V MSFL jasně zatím vévodí novinářský guru na Jižní Moravě pan Zdeněk Vlach, který přesně natipoval 6 utkání z osmi.

Hned v prvním jarním kole se zrodil zatím nejúspěšnější TIP EXPERTA pro MSFL. Dlouholetý novinář a mimochodem i bývalý tiskový mluvčí FC Zbrojovka Brno pan Zdeněk Vlach trefil přesně 6 výsledků včetně remízy Orlová - Uničov.

Úspěšný byl ve 20.kole i kapitán HFK Olomouc Jaromír Lukášek, který uhodl 5 zápasů včetně remízy Orlová - Kroměříž nebo těžké dvojky Slovácko - Prostějov.

Poloviční úspěšnost měl ještě Ondřej Paděra z Břeclavi, který přesně natipoval 4 utkání z osmi.

Jen tři přesné tipy z osmi zápasů mají na svém kontě Josef Čtvrtníček, kanonýr Vyškova, který v zimě přestoupil do ligové Zbrojovky, brankář Zábřehu Martin Šustr a Dominik Urbančok z MFK Vyškov.

 

 

Pořadí po 6.odehraných kolech:

 

1. Zdeněk Vlach (18.kolo)         6

2. Jar. Lukášek (20.kolo)           5

3. Ondřej Paděra (21.kolo)        4

4.-6. Jos. Čtvrtníček (19.kolo)    3

4.-6. Martin Šustr (22.kolo)        3

4.-6. Dom. Urbančok (23.kolo)   3 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou