Hlasujte v Pivovary Lobkowicz sestavách pro hráče podzimu! Poslat nám můžete i vlastní ideální jedenáctku a vyhrát tak cenu!

0

Fotbalunas.cz přináší čtenářům unikátní možnost zvolit hráče podzimu v desítkách soutěží. Právě od dnešního poledne budou v redaktorsky obsazených soutěžích zveřejněny ideální jedenáctky podzimu – nebo alespoň z toho, co se stihlo před vynuceným předčasným ukončením odehrát. Chystáme pro vás i další články. Odstartujemu klasikou - budeme vyhlašovat nejlepšího kanonýra ČR. Následovat bude například přehled nejtrestanějších fotbalistů republiky či týmů s nejvíce góly.

Neváhejte a podporujte svého favorita v anketě o hráče podzimní části. Hlasování je dlouhodobou záležitostí a končí až 16. prosince 2020. Přesto může rozhodnout každý hlas, tak hlasování neodkládejte a podporujte svého koně pravidelně.

 

Partnerem Sestav podzimu jsou Pivovary Lobkowicz, které si pro vítěze přichystaly bedny piva Lobkowicz Premium Ležák. Tato prémiová dvanáctka je 3× chmelená vařená na stupňovitost 12,2% a posbíralo pro svou chuť a kvalitu řadu ocenění.

 

Neregistrovaní uživatelé mohou hlasovat jednou denně, ale po snadné registraci na našich stránkách dostáváte možnost hlasovat každou hodinu. Pozor, hlasy z účtů vytvořených jen pro hlasování jsou před finálním sečtením výsledků vymazány.  

 

Bohužel zatím nemáme redaktory ve všech soutěžích, ale pokud máte o neobsazené soutěži přehled, neváhejte a vytvořte sestavu pomocí jednoduchého formuláře ke stažení. Ten nám poté zašlete na info@fotbalunas.cz. Pozor, každý správně vyplněný formulář je vstupenkou do slosovaní o voucher na odběr zboží z fotbalové speciálky v hodnotě 1000 Kč!

 

Během zimní pauzy nezapomeňte sledovat nadále náš web, protože jak už je zmíněno výše, přineseme vám například soutěž o Krále kanonýrů českých trávníků. Představíme třeba i zlé muže, kteří nasbírali nejvíce karet a smolaře, kteří mířili až podivně často do vlastní sítě.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou