Od pondělí jsou minimálně na dva týdny přerušeny všechny soutěže! Týmy budou moci trénovat

0

Vládní opatření v boji proti koronaviru přitvrzují. Od pondělí 12. října budou v rámci přijatých opatření mimo jiné na zkušební dobu čtrnácti dnů přerušeny všechny amatérské i profesionální fotbalové soutěže. Fotbal tak čeká minimálně dvoutýdenní stopka.

Ministerstvo zdravotnictví reaguje na zvyšující se počty nakažených a od pondělí 12. října začnou platit nová opatření, která dopadnou na organizování fotbalových soutěží. Tento víkend se tak ještě zápasy fotbalových soutěží odehrají v režimu bez diváků, pak ale od pondělí začne platit zákaz konání sportovních akcí - absolutní ve vnitřních prostorách, venku bude možno sportovat maximálně v dvaceti lidech. Bude tak vyloučené konání přátelských i mistrovských zápasů, organizované sporty dostaly stopku, zatím na 14 dní. Pokud se epidemiologická situace nezlepší, je pravděpodobné, že by opatření bylo prodlouženo. 

 

Týmy budou ale do počtu dvaceti fotbalistů moci ve venkovním prostředí trénovat.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou