Hráč při hře nevydržel divákovy urážky a skočil po něm. Zápas byl předčasně ukončen

0

Zápas mezi Meteorem Březí a TJ Sokol Svojetice se nedohrál, protože hráč domácích se pustil do potyčky s divákem a následovala pořádná mela.

V 77. minutě zápasu III. třídy okresu Praha-východ mezi Březím a Svojeticemi za stavu 2:3 v přerušené hře jeden z evidentně rozumem nepříliš obdařených diváků urážel domácího hráče Tomáše Řádka slovy: "Máš matku, nebo si se jen tak vyskytnul?" Jenomže Řádek neudržel nervy a zareagoval nejhůře, jak mohl - přeskočením plotu ohraničujícího hrací plochu a chtěl zaútočit na diváka, který na něj zároveň také skočil.

 

„Tím začala hromadná bitka mezi diváky a hráčem. Utkání bylo z bezpečnostních důvodů ukončeno. Pořadatelská služba zasáhla a bitku ukončila,“ přiblížil vypjaté dění v zápise hlavní sudí. Zápas se tak nedohrál a o jeho osudu se rozhodne od stolu.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou