Milan Baroš vysvobodil Vigantice proti Valašským Kloboukám až brankou z poslední minuty

0

Vigantická Modrá hvězda hostila ve zlínské 1.A třídě celek z Valašských Klobouk a byla v tomto duelu jasným favoritem. Vždyť v prvním utkání dokázala i s Milanem Barošem nasázet Juřince osm branek. Tentokrát to ale byla jiná písnička a hosté byli velmi blízko k bodovému zisku. O hubené výhře domácího celku nakonec rozhodl v poslední minutě právě bývalý reprezentant Milan Baroš.

 „Předvedli jsme těžkopádný výkon a chyběla nám i finální přihrávka, kterou by mohl Milan Baroš zužitkovat. Po hodině hry jsme se dostali do vedení, hosté ale o deset minut později dokázali srovnat. Rozuzlení zápasu přišlo v poslední minutě, kdy se k přímému kopu postavil Milan Baroš a zaskočil brankáře hostí. Naše vítězství tak bylo hodně utrápené a na tři body jsme se hodně nadřeli," hodnotil nečekaně vyrovnaný půběh utkání s Valašskými Kloboukami trenér domácího celku Pavel Šturala.

 

Radek Ovesný, sekretář Valašských Klobouk: „Neměli jsme ve Viganticích co ztratit a chybělo málo a odvezli jsme si nějaký bodík. Domácím vázla kombinace a proti naší obraně se těžko prosazovali. Stejně ale jako v posledním duelu s Vlachovicemi jsme o body přišly v závěrečných minutách. Za domácí se trefila fotbalová ikona Milan Baroš z trestného kopu v poslední minutě hry. Výkon našeho týmu je však určitým příslibem do dalších zápasů."

 

Vigantice - Valašské Klobouky 2:1 (0:0)

Branky: 62. Macíček, 90. Baroš - 72. Fojt

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou