Názor experta: Výsledky 23. kola tipoval Karel Uhlík

0

 S Rejšicemi v loňské sezóně coby asistent trenéra postoupil do krajského přeboru. V něm pokračuje ve stejné funkci i nadále. Karel Uhlík vede společně s hlavním trenérem Miroslavem Hruškou tým, který jako jediný na jaře neprohrál. Nyní je ale čeká velmi tvrdý oříšek. V domácím prostředí hostí Suchdol. "Bod bychom brali. Máme velkou marodku," říká Uhlík. Zkušeného trenéra jsme se též zeptali, jak si myslí, že dopadnou ostatní zápasy.

 Spartak Příbram - Sedlčany   tip: 2

 

Sedlčany mají velmi dobrý útok a zkušeného brankáře, který chytal vyšší soutěže. Myslím si, že z Příbrami přivezou všechny body.

 

Beroun - Hostouň   tip: 02

 

Hostouň nyní hraje velmi dobře, její forma stouá. Beroun bude nejspíš hrát na přírodní trávě, hosté mají určitě kvalitnější mančaft.

 

Rejšice - Suchdol   tip: 0

 

Jsme ve velmi těžké situaci. Chybí nám především obránci, máme velkou marodku. Za bod bychom byli velmi rádi.

 

Ostrá - Vraný   tip: 1

 

Hráči Ostrá v domácím prostředí Vraný ubojují. Hosté na jaře nepodávají žádné zvláštní výkony.

 

Dobříš - Jíloviště   tip: 1

 

Tento zápas je na tipování velmi těžký. Myslím si, že rozhodne domácí prostředí. Dobříš se v poslední době zlepšila, podává vyrovnané výkony. Jíloviště ale může překvapit.

 

Klecany - Tatran Rakovník   tip: 02

 

Tatranu nevyšel vstup do jarní části sezóny. Nyní si ale jeho hra sedá, navíc střílí dost branek. Přesto je doma daleko nebezpečnější než venku.

 

Nymburk - Ovčáry   tip: 1

 

Ovčáry sice hrají nejlepší fotbal v kraji, ale momentálně mi připadá, jakoby tam fotbal umíral. Nejsem si jist, zda i pro příští sezónu chtějí být v krajském přeboru. Nymburší chtějí postoupit do divize, a proto tento zápas vyhrají.

 

SK Rakovník - Semice   tip: 1

 

Souboj týmů, kterým často pomáhají rozhodčí. Myslím si, že vyhrají domácí. Hosté spoléhají jen na Koštíře. Kdyby ho neměli, jejich úroveň je tak na 1.B třídu.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou