Již brzy odstartuje projekt Letní liga, která slibuje kvalitní fotbal.

0

Turnaj nazvaný Letní liga pořádá SK Benešov a můžeme těšit na šest třetiligových mužstev, kterým byla soutěž ukončena. Týmy se tak domluvily na vzájemných zápasech, které se budou započítávat do tabulky. Fotbalunas.cz vám nabídne z této soutěže kompletní servis, na který jste zvyklí z běžné soutěže.

Jak známo, sezóna v amatérských soutěžích byla předčasně ukončena. Nyní je již možné trénovat, a proto se šest mužstev domluvilo na turnaji, který ponese název Letní liga. Pořádajícím klubem, odkud nápad vzešel se SK Benešov, čtrnáctý tým nedokončené ČFL A. Středočechům se výsledkově v soutěži příliš nedařilo, ale dokázali potrápit nejednoho soupeře. Z této soutěže jsou i další čtyři účastníci.

 

FC MAS Táborsko, které s největší pravděpodobností bude hrát na podzim druhou ligu. Mužstvo po pádu z druhé ligy převzal trenér Miloslav Brožek a díky průběžnému vedení v soutěži může pomýšlet na postup, což v klubu před sezónou příliš nečekali.

 

SK Slavia Praha B, tým se spoustou nadějných mladíků, kteří na podzim nastupovali v UEFA Youth League a dokázali jednou porazit Dortmund a Inter Milán v domácím prostředí. Sešívaní mladíci si připsali i skalp Barcelony. Na jejím hřišti vyhráli 3:2.

 

FC Viktoria Plzeň B, to je další účastník turnaje, který nabízí ve své sestavě nepřeberné množství mladých talentů, kteří nastupují v mládežnických reprezentacích. Západočeši byli v průběžné tabulce soutěže na čtvrtém místě. Mužstvo těsně před přerušením soutěže opustil trenér Pavel Horváth, který zamířil na lavičku ligové Příbrami. Po odchody plzeňské ikony posledních let mužstvo převzal někdejší útočník Pavel Fořt.

 

FC Písek, příjemné překvapení nedohraného ročníku ČFL. Po pomalejším startu se svěřenci trenéra Nouska rozjeli a patřilo jim třetí místo v tabulce. Jihočeši na takové umístění před startem soutěži asi ani nemysleli.

 

Bohemians Praha 1905 B, jediný účastník z ČFL B. Další mužstvo plné mladých talentů, kteří se přes rezervní tým pokoušejí propracovat do ligového áčka. Klokani byli ve své soutěži na devátém místě. I od nich se můžeme těšit na kvalitní rychlý a technický fotbal.

 

Týmy se utkají systémem každý s každým. Odehrají vždy s každým soupeřem jedno utkání doma a jedno venku. Každý účastník tak sehraje hned deset kvalitních zápasů. Nyní se budou utkání hrát bez diváků, ale díky TV.com bude možnost fotbal sledovat alespoň z domova. Náš server nabídne informační servis ze všech odehraných zápasů.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou