Pivovary Lobkowicz esport liga hlásí další přihlášená mužstva. Do kdy se můžete přihlásit?

0

Další a další týmy se přihlašují do Pivovary Lobkowicz esport ligy. Již nyní je jasné, že se budou potkávat soupeři podle regionů. Ještě nejste přihlášený, hrajete rád FIFU a zároveň nastupujete i na reálném fotbalovém hřišti. Neváhejte a pojďte reprezentovat svůj klub.

Jak již pozorní čtenáři jistě vědí, soutěž se bude hrát na krajských úrovních a vítězové se mohou těšit na zajímavé ceny v podobě piva od hlavního partnera soutěže, kterým je společnost Pivovary Lobkowicz Group (PLG - 7 regionálních pivovarů: Rychtář, Klášter, Ježek, Vysoký Chlumec, Uherský Brod, Černá Hora, Protivín-Platan). Navíc je zde možnost, že se krajský mistr utká v přátelském utkání s některým z profesionálních českých hráčů.

 

Profesionální hráč FK Viktorie Plzeň T9Laky si myslí, že se v Pivovary Lobkowicz esport lize může objevit opravdový talent.

 

Termín uzavření všech přihlášek vyhlašujeme na 8. května 2020. Poté proběhne rozlosování a o pár dní později už se přihlášení hráči chopí svých joysticků a začnou poměřovat své umění s protivníky, se kterými se mohou potkat na hřišti i v reálných soutěžích.

 

Nenechte si ujít příležitost reprezentovat a zviditelnit sebe i svůj klub. Tento ročník je totiž oficiálně nultým ročníkem a jeho účastníci mají jistotu účasti v nejvyšší krajské soutěže i pro další ročník. Pokud začnete hrát až příští ročník, budete se tak muset prokousávat do vyšší ligy celou sezónu.

 

Základní hrací podmínky

 

1.   Hráč musí mít tzv. PS Plus členstvi, aby mohl hrát online.

 

2.   Zápasy se budou hrát s volně dostupnými týmy ve hře. Využití FIFA Ultimate team (FUT) je možné pouze po dohodě obou hráčů/týmů před samotným zápasem. Soupisky standardních týmů musí zůstat původní, změny nejsou povoleny. První porušení tohoto pravidla znamená kontumaci zápasu, druhé vyloučení z ligy. 

 

 

Jak se do soutěže přihlásit

 

1.   Zaregistrovat se na fotbalunas.cz   (https://fotbalunas.cz/registrovana-sekce/)

 

2.   Požádat v sekci Nastavení - Můj klub (https://fotbalunas.cz/registrovana-sekce/muj-klub/) o roli „Hráč“ a nechat si jí schválit. Podmínky a popis k rolím najdete přímo v registrované sekci. Pro urychlení schválení je vhodné uvést i mobilní spojení, aby se s vámi administrátoři mohli v případe nejasností spojit.

 

3.   Požádat v sekci „Můj klub“ o roli  „eSport“

 

4.   Na adresu esport@fotbalunas.cz pošlete z emailu, který jste použili k registraci, vaší přezdívku ze sítě PlayStation Network, ta bude přirazena k vaší eSport roli. Pouze uživatelé s přiřazenou přezdívkou mohou nastupovat za klub v rámci Pivovary Lobkowicz esport ligy!

 

Představení regionálního pivovaru Klášter

 

Pivovar

Pivovar Klášter dostal své jméno podle kláštera řádu Cisterciáků, který byl založen ve druhé polovině 12. století a stával na místě dnešního pivovaru. Ačkoli ve své době patřil k nejvýznamnějším církevním objektům v Evropě, do dnešních dnů se dochovala pouze brána s překrásným portálem, která stojí na nádvoří současného pivovaru. Už od středověku vznikaly ve skále pod pivovarem téměř dvě desítky metrů hluboké sklepy, které posléze začaly sloužit pivovarské výrobě. Pivo v nich kvasí a dozrává dodnes. Jako první začal v Klášteře vařit pivo v roce 1570 Jiří Labouňský z Labouně, na počátku 17. století se jeho majitelem stává Václav Budovec z Budova, popravený spolu s 26 dalšími českými pány v roce 1621 v Praze. Jeho majetek pak přechází do rukou Albrechta z Valdštejna, jehož potomci nechali zbudovat pivovar v takové podobě, v níž slouží k výrobě zlatavého moku dodnes.

Pivo Klášter

Piva kvasící a dozrávající ve skalních sklepích ocení pro jejich harmonickou chuť především skuteční pivní znalci. Piva jsou vařena tradičním dvourmutovým způsobem, kvasí v otevřených spilkách a zrají v ležáckých sklepích. Řemeslný způsob a místo vaření klášterského piva navíc tomuto dávají vedle unikátní chuti i téměř mystický charakter. Souznění historie, poctivého řemesla a přísné filosofie řádu cisterciáků nás s každým douškem piva Klášter nutí k zamyšlení a úctě.

Pivo Klášter: pivo zrající v mnichy vytesaných ležáckých sklepích hluboko ve skále.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou