Zasílejte přihlášky do Pivovary Lobkowicz esport ligy a sehrajte tak se svými soupeři první regionální derby v esportu

1

Registrace do Pivovary Lobkowicz esport ligy neustále probíhá a my vám přinášíme několik dalších novinek a představení hlavního partnera soutěže.

Systém soutěže

Počet přihlášených mužstev narůstá. Rýsuje se tak systém, jakým se bude Pivovary Lobkowicz esport liga hrát. Přihlášená mužstva budou rozdělena do regionálních skupin, kde se utkají o titul regionálního mistra. Již zde se nejúspěšnější mohou těšit na odměny v podobě piva od hlavního partnera soutěže, kterým je společnost Pivovary Lobkowicz Group (PLG - 7 regionálních pivovarů: Rychtář, Klášter, Ježek, Vysoký Chlumec, Uherský Brod, Černá Hora, Protivín-Platan). 

Tento systém soutěže nabízí atraktivní možnost potkat protihráče, proti kterým nastupujete v reálné soutěži a znáte se s nimi. Utkání poté dostanou větší náboj. Buďte to právě vy, kdo se zapíše do historie a sehraje první regionální derby.

 

Základní hrací podmínky

 

1.   Hráč musí mít tzv. PS Plus členstvi, aby mohl hrát online.

 

2.   Zápasy se budou hrát s volně dostupnými týmy ve hře. Využití FIFA Ultimate team (FUT) je možné pouze po dohodě obou hráčů/týmů před samotným zápasem. Soupisky standardních týmů musí zůstat původní, změny nejsou povoleny. První porušení tohoto pravidla znamená kontumaci zápasu, druhé vyloučení z ligy. 

 

Jak se do soutěže přihlásit

e

1.   Zaregistrovat se na fotbalunas.cz   (https://fotbalunas.cz/registrovana-sekce/)

 

2.   Požádat v sekci Nastavení - Můj klub (https://fotbalunas.cz/registrovana-sekce/muj-klub/) o roli „Hráč“ a nechat si jí schválit. Podmínky a popis k rolím najdete přímo v registrované sekci. Pro urychlení schválení je vhodné uvést i mobilní spojení, aby se s vámi administrátoři mohli v případe nejasností spojit.

 

3.   Požádat v sekci „Můj klub“ o roli  „eSport“

 

4.   Na adresu esport@fotbalunas.cz pošlete z emailu, který jste použili k registraci, vaší přezdívku ze sítě PlayStation Network, ta bude přirazena k vaší eSport roli. Pouze uživatelé s přiřazenou přezdívkou mohou nastupovat za klub v rámci Pivovary Lobkowicz esport ligy!

 

Pivovary Lobkowicz Group

               

Společnost Pivovary Lobkowicz Group (PLG) je pivovarnickou skupinou složenou ze sedmi regionálních pivovarů v Protivíně, Uherském Brodě, Jihlavě, Hlinsku v Čechách, Klášteře nad Jizerou, Vysokém Chlumci a Černé Hoře. PLG nabízí širokou škálu pivních značek, které se od sebe liší stylem i chutí.

Vaří prvotřídní pivo, a to především díky používání kvalitních surovin, jako jsou vynikající voda a slad, který vzniká v ekologicky čistém regionu, slavný žatecký chmel a vlastní pivovarské kvasnice.

PLG navazuje na tradici a zkušenosti českých sládků. Tradice neznamená nemodernost, ale respekt a hrdost na to nejlepší pivo. Unikátní regionální koncepty jsou tím, co PLG odlišuje a co dnes pivní znalec žádá. Kromě tradičních regionálních piv, jako jsou výčepní piva a světlý ležák, nabízí skupina PLG širokou škálu pivních specialit od polotmavých piv a piv s vyšším obsahem alkoholu až k tmavým ležákům a nealkoholickým pivům. Nabízí i řadu stále žádanějších svrchně kvašených piv typu IPA, ALE a pšeničných piv. Každý pivovar je jiný, každé pivo je unikát.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 4. 2020 12:12
hráči se mezi sebou nespojí pouze s PS PLUS, jeden z hráčů musí disponovat tzv "veřejnou IP adresou", aby se hráči mezi sebou spojily,.. chtělo by to upozornit předem ;)

Ostatní čtou