Za dvanáct zápasů osm červených karet a téměř padesát žlutých. To je nejtrestanější mužstvo podzimu. Jak dopadl váš klub?

0

Jak jsme mohli vidět v neděli ve finále španělského superpoháru, tak i červená karta může pomoci mužstvu. Zde dokonce k zisku trofeje. Většinou však z udělených karet radost není. My jsme sestavili žebříček nejtrestanějších týmů napříč celou republikou.

V minulých dnech jste si již mohli přečíst, že nejvíce žlutých karet během podzimní části obdrželi fotbalisté ligového Liberce. Hned dvě mužstva měla na svém kontě devět vyloučených hráčů. Nyní jsme obě barvy karet sečetli a přinášíme žebříček nejtrestanějších týmů.

 

V hodnocení jsme za žlutou kartu počítali jeden bod a za kartu červenou body tři. Ve fotogalerii najdete více než tři stovky nejtrestanějších mužstev.

 

ČTĚTE TAKÉ: Nejofenzivnějším týmem republiky je Slavia Praha

 

I v tomto článku pro vás máme možnost zjistit si, jak si v žebříčcích vedlo vaše mužstvo. Stačí, když na Facebooku fotbalunas.cz napíšete do komentáře název klubu a my vám v odpovědi sdělíme počet karet a umístění v celé republice, v kraji, v okrese a v úrovni soutěže.

 

FOTOSERIÁL: Hvězdy v pralese

 

Dále pro vás připravujeme:

Seriál Zaměřeno na rozhodčí - karetní mariáš, kde se dozvíte, který z rozhodčích rozdával nejvíce karet

Góly do šatny a góly před koncem utkání

Zápisník Lukáše Váchy

Fotoseriály


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou