NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY ROKU 2019: ZNÁMÉ OSOBNOSTI

0

V následujících dnech vám budeme přinášet rekapitulaci těch nejčtenějších článků uplynulého roku, které si s námi můžete připomenout. Tentokrát se zaměříme na známé osobnosti, které se objevili v našich článcích a přidáme i několik oblíbených fotogalerií. Vzhůru zpět do roku 2019.

Se začátkem podzimu jsme začali vydávat Zápisník Lukáše Váchy. Někdejší reprezentant nastupuje v ČFL, kde je kapitánem béčka Sparty a každý týden poskytuje exkluzivně pro náš web své názory, komentáře a ohlasy na utkání. V prvním díle, který zaujal nejvíce čtenářů, přibližuje LV6 svou roli v mužstvu. Zápisník vychází i mimo sezónu a nyní si můžete přečíst nejnovější, již sedmnáctý díl, který pojednává o Vánocích, dovolené, ale i individuální přípravě.

 

Dále čtenáře zaujala i fotoreportáž o zpěvákovi Vojtěchu Dykovi. Vojtěch, pokud má volno, tak nastupuje v prachatickém okresním přeboru za Vacov B. V utkání se Čkyní B svým gólem rozhodl o remíze 1:1. 

 

I další populární článek má spojitost s Vojtou Dykem a Vacovem. Do jihočeské obce totiž zavítal na charitativní utkání hvězdný tým Real Top Praha, kterého je známý zpěvák také členem. Sestava Realu byla plná hvězdných jmen. Co si zapomněl doma hokejista Jakub Voráček? Jak utkání okomentoval Jaromír Bosák? To i mnohem více si přečtěte ve článku z letošního léta.

 

Pravidelně také přinášíme seriál Hvězdy v pralese. Zaujal vás článek o otci a synovi Sieglových, kteří mají gólový apetit. Oba vstřelili dvě branky a pomohli svému mužstvu k jasné výhře. Marek Kulič naopak nedohrál na podzim utkání kvůli červené kartě nedohrál. Co řekl sudímu?

 

 

Dalším populárním seriálem jsou TOP fotky týdne. Podívejte se například na „Velkého Čápa“ Miroslava Peltu, který vyrazil na utkání jabloneckého béčka.

 

Jedna z nejoblíbenějších rubrik jsou fotoseriály. Z nich jsme na úvod vybrali dvě. Očima fanynek, kde můžete ocenit, jak krásné fanynky mají kluby napříč republikou a Vesnická pohoda, kde se hraje pro žízeň a dobrý pocit.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou