HVĚZDY V PRALESE: Otec & syn. Sieglovi zničili Průhonice!

0

Série Jaromíra Blažka je u konce. Sieglovi stříleli v Průhonicích. Zbuzanské hvězdy řádily! Richard Dostálek vsítil jedinou branku zápasu.

Jaromír Blažek inkasoval po 810 minutách hry, když ho prostřelil hráč TJ Kyje Praha 14 Martin Menšík. Újezd však potvrdil svoji kvalitu a vyhrál na půdě soupeře 6:3. Nastartuje Blažek další sérii čistých kont?

 

Dařilo se Horstovi Sieglovi, který dal dvě branky rezervě Průhonic. Další dvě branky navíc přidal i jeho syn Horst Siegl mladší! Jíloviště vyhrálo jasně 6:1.

 

Vedlo se exligové dvojici Velkého Meziříčí, když Petr DolejšPavel Simr skórovali při jasné výhře 5:0 nad Hulínem. Ze zápasu přinášíme reportáž a ohlas trenéra hostí!

 

Dařilo se hvězdám Zbuzan, která porazily 5:0 soupeře z Neratovic. Dvě branky vstřelil Richard Kalod a jednou se trefil i kapitán Mario Lička. Ze zápasu přinášíme fotogalerii i reportáž! K výhře rezervy Zbuzan pomohl brankou Marek Kincl.

 

Divizní Čížová se opírá o branky Martina Jirouše, který se dvakrát trefil i proti Sedlčanům a je na čele tabulky střelců. Čížovou vede jako kapitán Petr Janda. Ze zápasu máme fotogalerii, report i ohlasy!

 

Ze zimního spánku se probral Milan Pacanda a v rámci okresního přeboru Brno – venkov pomohl Blučině k výhře na půdě rezervy Ivančic dvěma brankami.

 

Střelecké kopačky tentokrát nazul Luděk Zelenka, který na půdě Mšena dvěma brankami po přestávce otevřel skóre a jeho Kralupy nakonec vyhrály 4:0.

 

Při výhře Lomu v Třeboni se do střelecké listiny zapsal bohém Jan Šimák.

  

Richard Dostálek rozhodl utkání v Moravském Krumlově, kde Bosonohy díky jeho trefě těsně vyhrály.

 

Zapomněli jsme na někoho? Tak nám dejte vědět na info@fotbalunas.cz! Hledáme nejen bývalé fotbalisty, ale také třeba herce, zpěváky a osobnosti veřejného života, které můžeme o víkendech spatřit bojovat v dresu v některé z nižších soutěžích České republiky. Děkujeme za vaše tipy!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou