Fanoušek Záhoří tipuje 14. kolo

0

Je tu opět pátek, což znamená, že máme před sebou další porci kopané. Ještě před tím, než se začnou plnit tribuny a než záhají rozhodčí své zápasy, pro vás máme, tak jako každý pátek, rubriku Tip experta. Dnešní vydání bude speciální, neboť své tipy nám nedá žádný hráč, trenér či funkcionář, nýbrž fanoušek. Lukáš Kotrbatý už nějakou dobu sleduje fotbalové dění v Záhoří, neboť jeho chata je od tamního pažitu vzdálená, co by kamenem dohodil. Ukáže se jako dobrý tipér? Uvidíme...

 

Chlum - Dnešice

Hned na úvod tvrdý oříšek. Tabulkové sousedy dělí jen šest bodů. Ale věřím, že velice vyrovnané utkání rozhodne výhoda domácího prostředí a Chlum těsně zvítězí.

Tip - 1

 

Záhoří - Seč

Zde samozřejmě věřím Záhoří. Domácím věří jak srdce, tak rozum. Druhý celek tabulky je jednoznačně favoritem. Na lavičkách podél hřiště mě ale nehledejte, kvůli studijním povinnostem si budu muset nechat toto utkání ujít.

Tip - 1

 

Ptenín - Líšiná

Duel posledních dvou celků soutěže. Navíc se nezdá, že by jejich forma měla na jaře rapidně stoupat. Tipuji remízu 1:1, která jen podtrhne trápení Ptenína i Líšiné.

Tip - 0

 

Mantov - Hradec B

Hradec je sice veden jako hostující tým, ale utkání bude hrát doma. To pro něj bude výhodou, kterou dokáže plně využít. Navíc potřebuje body, které minulé v remíze s Chlumem ztratil. Volím dvojku, ale bude se bojovat do posledních minut.

Tip - 2

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou