Tip Experta, 7. kolo - Královéhradecký kraj - I.B třída - skupina H

0

Hned ve třech zápasech tipuje náš dnešní Expert remízu. Vítězství očekává jen u vlastního celku. Václav Tarantík, vedoucí mužstva SK Smiřce možná trochu zariskoval, ale může se stát, že bude mít pravdu. "Záchranářská skupina" H, nám nabídne dva sobotní a stejný počet nedělních utkání. A když už je tato skupina záchranářská, tak v tomto kole doslova, protože nabídne zajímavý souboj dvou celků, kterým patří prozatím poslední dvě příčky.

Smiřice - Vamberk | Tip Experta : 1
Sobota 25.4 | 17:00
Rádi bychom konečně zase zvítězili, ale i kvůli Majálesu nebudeme nejspíš kompletní. Také jsem musel zrušit i dnešní trénink, právě kvůli festivalu. Každopádně, musím tipnout naši výhru.

 

Lípa n. O. - Předměřice n. L. | Tip Experta : 0
Sobota 25.4 | 17:00
Lípě se sice prozatím na domácím hřišti daří. Když ale poohlednu na utkání s našim mužstvem, tak měli i velkou porci štěstí. Myslím si, že Předměřice ukončí jejich domácí vítěznou sérii a odvezou si minimálně bod.

 

Borohrádek - Jaroměř B | Tip Experta : 0
Neděle 26.4 | 17:00
Hodně bude záležet na tom, jestli Jaroměři pomůžou hráči "áčka".  Za Borohrádek mluví výsledky, ale ty jsou dílem jejich poměrně defenzivního fotbalu. Očekávám, že to bude vyronaný zápas a body se budou opět dělit.

 

Zdelov - Deštné v OH | Tip Experta : 0
Neděle 26.4 | 17:00
Hráči Deštné sice neměli úplně ideální začátek, v posledním zápase se to ale vylepšilo a vypadá to, že se začnou zvedat. Oba týmy body potřebují, proto očekávám remízu.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou