První ročník turnaje "Domčův sen" podpoří onkologicky nemocné děti

0

Na konci září se v brněnských Ivanovicích sejde bezmála 200 sportovců a členů realizačních týmů z celé Moravy, aby v rámci fotbalového turnaje “Domčův sen pro Nadační fond dětské onkologie Krtek” podpořili onkologicky nemocné děti. V průběhu celého dne bude připraven program nejen pro hráče turnaje, ale i pro rodiny s dětmi a ostatní sportovní fanoušky. (tisková zpráva)

Celá společenská akce se uskuteční v neděli 29. 9. 2019 od 8 do 18 hodin v areálu tréninkového centra mládeže na ulici Sladovnická v Brněnských Ivanovicích. V rámci doprovodného programu se mohou návštěvníci těšit na skákací hrad, ukázku volnočasových aktivit Kroužky Brno (elektrohry, vědecké pokusy), mini-fotbalovou arénu, branku na měření rychlosti střely, lezeckou stěnu vysokou 8m, malování na obličej, fotbalový trénink s inovativní tréninkovou pomůckou SmartGoals a zejména na vystoupení několikanásobného mistra světa ve freestyle footbagu Jana Webera, který bude k dispozici v průběhu celého dne. Dále se mohou všichni zúčastnění těšit na přítomnost fotbalového vicemistra světa do 20 let z roku 2007 Luboše Kaloudu, bývalého prvoligového záložníka Tomáše Polácha a na další osobnosti, které si organizátoři nechávají jako překvapení. O občerstvení se pak postará stylový foodtruck MedyChef.

 

"Hlavním smyslem turnaje není jen vysoká sportovní úroveň, ale také aktivní zapojení hráčů a týmů do podpory charitativního projektu a uvědomění si hodnoty zdraví pro život. Hráči se, většinou poprvé, stanou donátory nadačního fondu. Poprvé se budou moci prostřednictvím své hry zapojit do pomoci druhým."

Robert Bárta, hlavní organizátor turnaje

 

Celý turnaj je pořádán jako vzpomínka na zesnulého hráče klubu FC Svratka Brno, dvanáctiletého Dominika, který minulý rok podlehl právě onkologické nemoci. Organizátoři jsou tak o to více rádi, že pozvání na turnaj přijaly týmy ze všech koutů Moravy. 

 

Těšit se můžete nejen na mládežnický tým prvoligového klubu SK Sigma Olomouc, ale i druholigové Zbrojovky Brno, Líšně či Prostějova a dalších regionálních klubů s vynikající mládežnickou základnou (FC Svratka Brno, FŠ Třebíč, TJ Valašské Meziříčí, FC Sparta Brno, TJ Novosedly, SK Žebětín / FC Dosta Bystrc). Podmínkou pro účast v turnaji je startovné ve výši 3.000 Kč, které přihlášené týmy zasílají přímo na účet NFDO Krtek. Na místě navíc bude mít každý možnost zakoupit předměty se symbolem NFDO Krtek a může touto formou v průběhu celého dne přispět na dobrou věc a podpořit tím myšlenku celého turnaje.

 

Organizátoři by rádi pozvali nejen fanoušky a rodiče hráčů zúčastněných týmů, ale i širokou veřejnost a rádi by tímto i poděkovali za veškerou podporu, které se jim z mnoha stran dostává. Zároveň uvítají každého, kdo celou akci navštíví jen na pár zápasů a dobrý oběd, nebo zde stráví celý den a podpoří svou přítomností účel akce - splnit jeden dětský sen.

 

Aktuální informace lze nalézt na adrese www.domcuvsen.cz

 

Kontaktní osoba:

Robert Bárta

Hlavní organizátor turnaje

Tel.: +420 724 133 405

E-mail: robert.barta@teekanne.sk

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou