HVĚZDY V PRALESE: Čtyři branky za třináct minut, takhle pálil Marek Kulič!

0

Marek Kulič nazul střelecké kopačky! Produktivní moderátor Michal Hrdlička. Lukáš Zelenka nastartoval obrat. Mario Lička vstřelil jedinou branku zápasu! Dvě branky Karla Pitáka na body nestačily.

Milanovi Pacandovi to v dresu Vícemilic pálí. Tentokrát si připsal dvě branky při demolici nesonického béčka.

 

Mario Lička rozhodl duel Zbuzan s rezervou Jablonce. Domácí díky jeho brance po hodině hry těsně vyhráli a berou tři body!

 

Petr Švancara mírnil v samotném závěru prohru Startu Brno ve Staré Říši. Jeho tým osmigólovou přestřelku nezvládl a prohrál o dvě branky. Ze zápasu přinášíme reportáž a ohlasy obou koučů.

 

Jan Šimák pomohl dvě brankami Lomu k demolici Dražic. Hosté si odvezli kanára!

 

Lukáš Zelenka přispěl brankou k famóznímu obratu Mratína. Ten doma po poločase prohrával, ale po přestávce vstřelil pět branek a jasně vyhrál.

 

Střelecky se prosadil i Roman Lengyel v dresu Plané, když pomohl brankou k výhře nad Velešínem. Přinášíme reportáž a ohlas kouče domácího celku!

 

Petr Janda přispěl brankou k výhře Čížové nad Hvězdou Cheb. Ze zápasu přinášíme report a fotogalerii Jana Škrleho.

 

Karel Piták vstřelil dvě rychlé branky, ale to Kosoři nestačilo a prohrála doma s Klíčany. Ze zápasu přinášíme report a ohlas kouče hostí!

 

Střelecké kopačky nazul Marek Kulič. Ten režíroval výhru Myštěvse nad Lovčicemi. Čtyři branky vstřelil během třinácti minut!

 

Moderátor Michal Hrdlička zazářil za Všenory. Jeho tým doma porazil Davle o šest gólů a Hrdlička si připsal tři branky a dvě asistence!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou