Rozhodčí ho vyloučil, ale on odmítl opustit hřiště. A tak utkání skončilo v prvním poločase

0

Zápas pražské I.A třídy mezi Střešovicemi a týmem 1999 Praha se nedohrál z velmi kuriózního důvodu. Hostující fotbalista ani po výzvě sudích neodešel po vyloučení z hrací plochy, a tak rozhodčí utkání ukončil.

Hostující Michal Suchánek ve druhé minutě nastavení prvního poločasu schytal úder od protihráče. Sudí to nechal bez povšimnutí, a hostující hráč neudržel nervy. "Počkej, tohle pískneš a tamto ne. Mám zlomenej nos, ty vole, to si snad děláš srandu, ty vole." Těmito slovy měl počastovat muže, který utkání řídil. A sudí Plzák mu za to ukázal rovnou červenou kartu.

 

Suchánek zůstal nevěřícně koukat a jen tak se nechtěl vzdát. Sudímu několikrát sdělil, že nikam nepůjde. "Změň to na žlutou a hrajem dál." Plzák byl ale neoblomný. "Následně jsem si přivolal oba asistenty, v jejichž přítomnosti jsem kapitána hostů požádal, aby zajistil odchod vyloučeného hráče z prostoru hřiště. Při pokračujících protestech jsem kapitánovi a vyloučenému poskytl dvě minuty na sjednání nápravy. Protesty a diskuse pokračovaly. Přesto, že jsem kapitána během té doby několikrát upozorňoval na možné následky jejich chování, ani jeden nereagoval. Po uplynutí této doby jsem musel utkání ukončit," líčil hlavní rozhodčí.

 

O osudu zápasu se tak bude rozhodovat u kulatého stolu, samozřejmě je ale nejpravděpodobnější variantou, že duel bude kontumován ve prospěch domácího celku.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou