Chceme do ČFL vkročit úspěšně, hlásí kouč pardubického B-týmu Řezníček

0

Pardubický B-tým čeká nová výzva. Z třetího místa v divizní skupině C využil možnost postupu do třetí nejvyšší soutěže a tak bude tým, vedený trenérem Kamilem Řezníčkem, bojovat v České fotbalové lize. A ta startuje již za týden.

Během posledních týdnů odehráli svěřenci trenéra Kamila Řezníčka několik přípravných utkání a jeho pohled z lavičky je poměrně spokojený. „Kmenoví hráči B-týmu, kteří s námi vstoupili do přípravy, v tréninkovém procesu pracovali poctivě a pokud mám hodnotit jejich výkony v přípravných zápasech, tak i v nich odváděli solidní výkony,“ říká trenér.

 

Výsledky v přípravných zápasech byly rozlišné. Nejprve naše rezerva podlehla B-týmu Hradce Králové 1:3, načež díky hattricku Korejce Leeho zdolala velkou Bíteš 3:0. Pak přišla domácí porážka s juniorkou Jihlavy (1:2), ale minulý víkend Pardubáci vysoko vyhráli v Dobrovici - 5:1.

 

Trenér chválil i doplňování sestavy hráči z A-týmu. „Ti hráči áčka, kteří nastoupili, patřili k oporám. Rád bych také pochválil dorostence, kteří za nás nastupovali. Ani oni se herně neztratili a někteří nás svým výkonem zaujali.“

 

Teď už ale B-týmu zbývá doslova několik dnů do prvního startu v ČFL. „Poslední přípravu sehrajeme v sobotu 3. srpna od 16:30 hod. na Dolíčku a utkáme se s divizním Ždírcem. Nelze hovořit přímo o generálce, protože se může stát, že tým, který nastoupí proti Ždírci, bude odlišný od toho, se kterým za týden vstoupíme do prvního mistrovského utkání,“ naznačuje Řezníček. Spolupráce s A-týmem totiž funguje velmi dobře a pro první „mistrák“ se dá počítat s využitím méně vytížených hráčů prvního celku, který hraje o den dříve.

 

Prvním soupeřem ve třetí nejvyšší soutěži bude pro Pardubáky FK Přepeře. „Těšíme se na to a doufáme, že si přeneseme dobrou formu proti tomuto soupeři z minulé sezóny, kdy jsme ho v obou případech porazili,“ připomíná Řezníček, že je to protivník, na kterého jsme naráželi i v předchozí sezóně. „Uvidíme, v jakém světle se u nás ambiciózní soupeř představí, každopádně bychom chtěli vyhrát a dobře do nové soutěže vykročit.“

 

Start pardubického B-týmu se odehraje na hlavním hřišti stadionu Pod Vinicí v neděli 11. srpna, výkop utkání 1. kola ČFL proti FK Přepeře je v 16 hodin.

 

zdroj: fkpardubice.cz

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou