Věřím, že do začátku soutěže budeme dobře připraveni, doufá kouč nováčka z Chlumce

0

FOTOGALERIE - Třetiligový nováček Chlumec nad Cidlinou si připsal druhou výhru v přípravě na novou sezonu. Účastník „béčkové“ skupiny ČFL si v rámci oslav 100 let fotbalu v nedalekém Převýšově poradil s Novým Bydžovem.

Chlumec, kam se třetí nejvyšší soutěž přesunula právě z Převýšova, udělal krok k výhře nad tradičním soupeřem z Královéhradeckého krajského přeboru už v prvním poločase. O dvougólový náskok se postarali Kučera s Korbou. Po změně stran se prosadili i střídající Jan a Tomáš Labíkové. Hosté z Nového Bydžova si připsali alespoň čestný zásah.

 

Nováček ČFL si výhrou 4:1 spravil náladu po předchozí porážce s dalším třetiligovým celkem ze Záp. „Viděli jsme solidní utkání z obou stran. Podali jsme lepší výkon než minule, přesto máme před sebou ještě spoustu práce. Mužstvo se mění za pochodu a někteří hráči si musí zvyknout na vyšší tempo. Věřím, že do začátku soutěže budeme dobře připraveni,“ uvedl na klubovém webu chlumecký kouč Jan Kraus.

 

Nezapomeňte si prohlédnout bohatou fotogalerii k tomuto zápasu!

 

Přípravné utkání:

FK Chlumec nad Cidlinou – RMSK Cidlina Nový Bydžov 4:1 (2:0)

Branky Chlumce: Kučera, Korba, J. Labík, T. Labík

Sestava Chlumce: Kukal - Špidlen, Jarkovský, Prouza, Kosař - Veselský, Sedláček, Pilař, Kučera, Žahourek – Korba. Střídali: Šeba, Novotný, T. Labík, J. Labík, Havel.

 

K předposlednímu hernímu testu před startem sezony nastoupí chlumečtí fotbalisté v sobotu 27. července na půdě Živanic, s nimiž se potkají také v ostrých soutěžních bojích v ČFL.

 

KAM DÁL? FOTO: Rezerva Sparty v konfrontaci se soupeřem z ČFL uspěla. Vyhrála v Písku


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou