TIP Experta: Trenér Kostelce, Robert Kertys, zveřejnil své tipy

0

Expertem devatenáctého kola jsme zvolili pana Roberte Kertyse, trenéra Sokolu Kostelec. Ten nás neodmítl a o své tipy se s námi bez problému podělil. Pan Kertys v souboji prvního s posledním nenechává nic náhodě, čímž asi nikoho nepřekvapí. Jeho tým zase vyráží už v sobotu pro povinné body do Erpužic, ale kdo ví, koho náš víkendový expert nakonec bude favorizovat. Nechme se překvapit a pokračujme níže!  

Sokol Stráž A (3) – Sokol Damnov A (10) 
TIP: 1
Stráž je na jaře ve velice dobré formě a předvádí kvalitní výkony. Proto si myslím, že body zůstanou doma.

Jiskra Erpužice (13) – Sokol Kostelec (5)
TIP: 2
Fotbalová krása půjde asi stranou, bude to boj o každý balón. Ale věřím, že se konečně střelci Sokolů proberou ze zimního spánku a zvítězí.

Sokol Kšice A (8) - FK Planá A (6)
TIP: 0
Na malém hrbolatém hřišti to budou mít hráči Plané těžké. Myslím, že rozhodnou až penalty, ale neodvážím se říci, kdo v nich uspěje.

Hraničář Částkov A (1) – Jiskra Třemešné (14)
TIP: 1
Myslím, že tady o vítězství Částkova nikdo nepochybuje. Hraničář je oproti všem týmům v této sezóně úplně někde jinde. A obávám se, že Jiskra dopadne jako Porto v Mnichově. Myslím, že půjde pouze o to, kolik gólů dostanou.  

Sokol Konstantinovy Lázně A (4) – Sokol Černošín (7)
TIP: 1
Pro mě je to velká neznámá a jsem zde trochu na vážkách. Černošín se sice každým zápasem zlepšuje, ale věřím, že tým Lázní doma body udrží. Mám dojem, že vyšší kvalita je stále na straně domácích.

Sokol Sulislav (12) – Motor Záchlumí (11)
TIP: 1
Oba celky mají zatím patnáct bodů a tento souboj o jedenáctou příčku bude velmi zajímavý. Myslím však, že Sulislav využije svého domácího prostředí. 

 

Dynamo Studánka A (9) - Sokol Bor (2)
TIP: 2
Pokud Sokolíci stále věří v postup, musí ve Studánce vyhrát a já věřím, že si povinnost splní a uspějí.  


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou