Vložte foto, ohlas či report k zápasu. Získáte tak šanci vyhrát poukaz na nákup fotbalového zboží!

0

Nově losujeme ze všech fotografů, informátorů a zpravodajů každý hrací víkend dva šťastlivce, kteří dostanou vouchery na odběr zboží do SportFotbal.cz! Stačí poslat přes registrovanou sekci zveřejnitelný obsah. Sdílení informací je tam otázkou dvou tří kliknutí. Tyhle happy vouchery už dobře znáte několik let z naší Tip Ligy. S kódem fotbalunas máte navíc na SportFotbal.cz  20 % slevu!

Spousta ze čtenářů fotbalunas.cz již zjistila, že vložit pro registrovaného uživatele obsah je velice jednoduché. A nyní se může každý takto spolupracující uživatel těšit na odměnu.

 

Ať už nám zašlete ze zápasu, který navštívíte, fotku, reportáž, nebo třeba ohlas, máte šanci vyhrát poukaz od Sportfotbal.cz! Po každém hracím víkendu zveřejníme jména dvou vylosovaných uživatelů, kteří získají voucher na nákup v největší fotbalové speciálce České republiky. 

 

Registrovat se můžete ZDE. Návod, jak vložit například fotografie ze zápasu, naleznete třeba ZDE.

 

Pozor, obsah musí být použitelný a zveřejnitelný (nestačí pouze zaslání odkazu, kde lze fotky stáhnout). V osudí jste tolikrát, ke kolika zápasům obsah zašlete.

S kódem fotbalunas máte na SportFotbal.cz  20 % slevu!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou