TIP Experta - 15. kolo - Ondřej Tomáš TJ Slovan Černý Dub

0

Minulé kolo byl Ondřej Tomáš z Černého Dubu vyhlášen Mužem kola. A tak jsme ho rovnou zeptali, jak tipuje kolo nadcházející. Jeho tým zajíždí na horkou půdu do Slavče, odkud se body nevozí. Pravý záložník však doufá, že alespoň bod by si mohli domů odvézt.

Borovany B - Lišov B Tip: 2

Borovany B se na jaře nesetkaly s dobrou formou, když neporazily poslední Včelnou ani desátou Akru, proto si myslím, že Lišov B oloupí Borovany B o 3 body.

Akra CB - Trhové Sviny B Tip: 0

Akra CB i Trhové Sviny B mají přibližně stejnou formu. Oba týmy budou bojovat a snažit se získat co nejvíce bodů. Očekávám vyrovnaný zápas, v němž se soupeři rozejdou nerozhodně.

Včelná - Mladé B Tip: 2

Zápas dvou posledních celků tabulky bude „boj o záchranu“. Mladé B vlétlo na rozdíl od Včelné do jarní části s velkou chutí, a jestli Včelná nezabere, tak by si Mladé B mělo odvézt 3 body. 


Štěpánovice – Římov Tip: 2

Bude to vyrovnaný zápas dvou sousedících týmů v tabulce, ale i přesto si myslím, že nakonec výhru odvezou sehranější hráči z Římova.


D.Voda – Srubec Tip: 2

Dobrá voda nenavázala na dobrou formu z první části sezony a na jaře si připsala pouze 1 bod za bezbrankovou remízu s týmem Mladé B. Srubec potvrdí svou sílu a nenechá Č. Dubu šanci se přiblížit  a ohrozit jejich postupové 1. místo.


Slavče - Č.Dub Tip: 0

 

Velice pikantní bude souboj druhého Č. Dubu se třetí Slavčí. Slavče předvádí velice produktivní fotbal, v posledním kole dokonce na půdě prvního Srubce vydolovala remízu 2:2. Č. Dub s velkým potenciálem, ale bude chtít Slavče ukrást co nejvíce bodů. 

 

Úspěšnost tipů v minulém kole:   14. kolo Tomáš Chmela ( TJ Slovan Černý Dub ) - 2/6

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou