HVĚZDY V PRALESE: Švancara po zranění zajistil svému týmu tři body

0

Varadi zářil v Otrokovicích. Švancara po zranění zajistil svému týmu tři body! Blažek se raduje z postupu. Stříleli i další borci!

Adam Varadi s Václavem Vašíčkem táhnou Frýdek-Místek do druhé ligy. Prvně jmenovaný vstřelil v Otrokovicích hattrick, druhý vstřelil uklidňující branku. Jejich tým má stejně bodů jako Líšeň. Na zaváhání čekají v Kroměříži a Petřkovicích. Ze zápasu máme reportáž a ohlas hostujícího trenéra!

 

Petr Švancara ozdobil svůj návrat na trávníky po zranění dvěma brankami. Brněnský Start porazil Kuřim 3:1 a postup do divize má na dosah.

 

Újezd nad Lesy v brance s Jaromírem Blažkem porazil jasně Kunratice a zajistil si postup do krajského přeboru. Jak po postupu reagoval trenér Újezdu Josef Šimek si můžete přečíst ZDE.

 

Bosonohy těsně porazily Rousínov. Jedinou branku zápasu vstřelil Richard Dostálek!

 

Rezerva Mšena po půli prohrávala se Stráží pod Ralskem. Jiří Štajner však těsně po přestávce dokázal srovnat a zajistil svému týmu bod.

 

Filip Dort srovnal na půdě rezervy Táborska v 89. minutě na 3:3. Jeho tým poté zvládl penalty a veze si bolusový bod. Ze zápasu přinášíme reportáž a ohlasy!

 

V dresu Unionu Plzeň se trefil Tomáš Hájovský, ale stejně jako Martin Jirouš jen mírnil prohru svého celku.

 

Zapomněli jsme na někoho? Tak nám dejte vědět na info@fotbalunas.cz! Hledáme nejen bývalé fotbalisty, ale také třeba herce, zpěváky a osobnosti veřejného života, které můžeme o víkendech spatřit bojovat v dresu v některé z nižších soutěžích České republiky. Děkujeme za vaše tipy!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou