TIP Experta: Jaromír Petráška sází v 19. kole proti lídrovi

0

V rámci devatenáctého kola jsme požádali o tipy na utkání Jaromíra Petrášku, předsedu oddílu TJ Staré Sedliště a zároveň aktivního hráče, který působí na hrotu druhého celku tabulky. Náš víkendový expert překvapivě věří třetím Konstantinovým Lázním, které přivítají lídra tabulky, Lom u Tachova a doufá, že by se jeho celek mohl na prvního, poté, co mu podlehl v minulém kole, opět dotáhnout. Ale to není jediný nečekaný tip, p Petráška také věří předposledním Trpístům, které nabírají po přestávce na formě. 

 

Sokol Stráž B (10) - Hraničář Částkov B (14) 
TIP: 1 (výsledek 4:2) 
Částkovu B se moc v letošní sezóně nedaří, od sestupu je už asi nic nezachrání. Myslím si, že proto ani nebudou moc posilovat z A-mužstva a hráči se budou šetřit na nedělní utkání, a proto ve Stráži prohrají. 

Baník Zadní Chodov (11) - Baník Stříbro B (9)
TIP: 0 (výsledek 2:2) 
Stříbro B nemůže posílit z A mužstva, a tak si myslím, že na hřišti Zadního Chodova bude vyrovnaná bitva. Zápas skončí remízou a na penalty vyhrají hosté. 

Sokol Kšice B (5) - FK Planá B (8)
TIP: 1 (výsledek 5:2) 
Kšice jsou doma na svém svahovitém plácku velmi silné, roli favorita potvrdí a doma si body vzít nenechají. 

Čechie Halže (4) - Dlouhý Újezd B (6)
TIP: 1 (výsledek 3:1) 
Halži se v posledních zápasech daří a stoupá tabulkou vzhůru, to Dlouhý Újezd je na tom přesně naopak. Halže využije domácí ho prostředí a uhájí doma všechny tři body. 

Sokol Konstantinovy Lázně B (3) - Sokol Lom u Tachova (1)
TIP: 1 (výsledek 4:3) 
Minulý týden jsem se byl podívat na zápas Dlouhého Újezdu B s Lázněmi B. A Lázně dali během několika minut 3 góly a otočili zápas venku ze stavu 2:0 na 3:2 a vyhráli. Je to velmi silné mužstvo, zvláště pokud využijí možnosti posílení několika hráči A mužstva. Věřím (nebo si spíše přeji), že Lázně doma Lom porazí a my se znovu vrátíme do hry o první místo po zaváhání v Lomu. 

TJ Staré Sedliště (2) - TJ Kladruby (12)
TIP: 1 (výsledek 6:2) 
Doma jsme ještě v této sezóně neprohráli, pokud předvedeme soustředěný výkon, měli bychom Kladruby porazit. Důležité je, abychom zvýšili naši produktivitu, šancí máme totiž vždy dost, ale gólů dáváme málo. 

 

TJ Lesná (7) - Sokol Trpísty (13)
TIP: 2  (výsledek 1:2) 
Trpísty ještě na jaře neprohráli, ačkoliv tomu tabulkové umístění obou týmů vůbec nenapovídá, věřím ve výhru hostů. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou