Nespeky porazily Černolice, které hrají o dvě soutěže níže

0

Zimní příprava pomalu vrcholí a Nespeky sehrály předposlední přátelské utkání. Tentokrát byl soupeřem druhý tým 1.B. třídy SK Černolice. Hrálo se na pražském Strahově, v tréninkovém centru AC Sparty Praha. Hráči hrající vyšší soutěž, poměrně hladce zvítězili.

Sokol Nespeky - SK Černolice 6:1 (3:0)

 

První dva góly padly po chybách hostujících obránců. V obou případech soupeř chybně rozehrál a ztratil míč na své polovině. Nejprve toho využil Klauz, který hned v úvodu utkání zakončil své sólo gólem - 1:0. Druhý gól přidal v 25. min. Peterka, který chytře přehodil bezmocného gólmana - 2:0. I Černolice se v prvním poločase dostaly do dvou dobrých šancí, ale tu první brankář Drážek chytil, ve druhém případě se střela mezi tyče nevešla. Naopak deset minut před koncem poločasu utekl po prvé straně Iheanacho, místo zakončení navedl míč až k brankové čáře a potom předložil tutovku pro Davida Peštu, který zvýšil - 3:0.

 

Stejně jako v prvním poločase, tak i na začátku druhé půle padl rychlý gól. Ve středovém kruhu udržel míč nový hráč v neřeckém dresu Rybka a poté poslal gólovou přihrávku na rozběhnutého Klauze, který se nemýlil - 4:0.  O pět minut později měl soupeř totožnou šanci jako v prvním poločase, nicméně tentokrát se už trefil a hezkým gólem z voleje snížil - 4:1. Zhruba po hodině hry předvedli Nespečtí krásnou akci jak z fotbalové učebnice, míč směřoval po ose Konopiský, Klauz a centr na zadní tyč na Peterku, ale ten v jasné šanci netrefil branku. V samotném závěru se trefili ještě Iheanacho a Maršoun a upravili na konečných - 6:1.

 

Sestava Nespek: Drážek V. - Konopiský A., Krejza T., Burian M. – Klauz M., Kukač J., Braný L., Rybka O., Pešta D. - Peterka S., Iheanacho

Střídali: Maršoun, Svoboda


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou