Slaný ve svém druhém přátelském utkání porazilo Dobroměřice

0

Ve svém druhém přátelském utkání zimní přípravy potvrdili fotbalisté Slaného roli favorita a účastníka Ústeckého krajského přeboru porazili.

SK Slaný - FK Středohor Dobroměřice 3:2 (2:1)

Branky: 5.a 17. Hořejší, 47. Křeček - 24. Šebek, 49.Přígrotský

 

První branka zápasu byla k viděli již v 5. min. Aktivitou vpředu donutili Slánští k hrubé chybě obranu soupeře a Hořejší v pohodě překonal střelou po zemi brankáře - 1:0. Nicméně do té doby už si připsal dobrý zákrok Sedlák a také hostující brankář musel na zem po střele Volgnera k tyči. Ve 13. min. Sedlák dokázal vytěsnit bombu, která šla pod břevno jeho brány. Další tvrdou střelu kryl dvě minuty nato. V 17. min. se měnilo skóre podruhé, když bránící hráč schytal střelu Galbavého a odražený míč pak Hořejší poslal za záda gólmana - 2:0. O sedm minut později si Šebek naběhl za Kryma a Sedlákovi přesnou střelou nedal šanci - 2:1. Ve 36. min. šli hosté třemi hráči do brejku, ale Sedlák opět dokázal dobře zasáhnout.

 

Po změně stran se k míči po rohu dostal Křeček a přesnou střelou zvýšil vedení slánského celku - 3:1. Ve 49. min. ale hosté opět snížili, když po zaváhání obrany Sedlák na míč nedosáhl a kontaktní gól vstřelil Přígrotský - 3:2. V 54. min. předvedl pěkný průnik po levé straně Holly, na míč z jeho kopačky ale Vimr nedosáhl a Křeček pak střílel do tyče. Minutu nato těsně minul Mareš. Střelecky naladěný Křeček pak v 61. min. pořádně vyprášil brankáři jeho rukavice. V závěru zápasu si pak několikrát pořádně zachytal střídající R. Mareš a jednou mu od pohromy pomohlo také břevno.

 

"FK Dobroměřice jsou se 14 body v Ústeckém kraj. přeboru až na 13.místě, ale dnes nám byly rovnocenným soupeřem a byť jsme většinu zápasu vedli, v jeho závěru nás soupeř několikrát potrápil."

 

Milan Šúr, vedoucí mužstva SK Slaný

 

Sestava SK Slaný: Sedlák (61.Mareš) - Volgner, Krym (46.P.Danda), Jaráb, Holly - Křeček, Mareš, Galbavý (46.Kubaška) - Maroušek (46.Beneš), Hořejší, Vimr.

 

Z nominace vypadli před utkáním Žahour a L. Danda.

Chyběli: Zelenka, Kroutil, Hansl, Řehák a Novotný.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou