SK Vilémov se po třech letech vrátil na hřiště s umělým povrchem do sousední Sebnice

0

Dva tréninky týdně a každou sobotu zápas, tak vypadá příprava SK Vilémov, která začala již 15. 1. 2019.

V úterý je nejčastější náplní výběh do přírody okolo místní haly. Ve čtvrtek absolvují trénink v hale a posilovně v Rumburku nebo v sousední německé Sebnici, kam se vrátili po třech letech. Konečně vyměnili starý nevyhovující povrch za zbrusu nový, říká manažer klubu p. Sklenář. Asi největším problém v probíhající přípravě je nedostatek mechaniky k odstranění sněhu na hřišti s umělým povrchem. Při hustém sněžení se na hřišti bohužel nedá trénovat.

Od čtvrtka 31. 1. – 2. 1. tým vyjel na soustředění ve Sloupu, kde na hráče čekaly velmi náročné tréninkové jednotky a dvě přátelská utkání. Trenér si pochvaloval docházku a přístup hráčů na soustředění, jelikož obdržel pouhé tři omluvenky.

Soupiska na jarní část zaznamenala pouze malé změny. U týmu skončil Miroslav Čonka, který si zatím nové angažmá hledá. Naopak k týmu se připojil Jan Malec ze Souše. Proto může stabilizovaný kádru předvádět opět dobré výkony, výsledkově podpořené, jako na podzim.

V prvním zápase poměřili své síly s divizním týmem Přepeře. Bohužel odešli s nelichotivým výsledkem 6:2. Ve druhém vyrovnaném utkání remizovali s Českou Lípou 1:1. Minulý víkend konečně ochutnali příchuť vítězství, jelikož porazili Mimoň.

Cíl do jarní části určitě potěší všechny místní diváky, jelikož Vilémov chce bavit lidi svojí hrou a dobrým fotbalem. Zároveň by vedení klubu rádo zůstalo v kontaktu s nejužší špičkou v soutěži. K prvnímu jarnímu utkání vyrazí do Litoměřic, kde se utkají s rezervou Litoměřic, tedy Litoměřicko B.

 

AUTOR: JAN KOVÁŘ


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou