Hrádek není s umístěním po podzimu spokojen. Posun v tabulce je otázkou času, věří předseda klubu Trnka

0

Navštívili jsme TJ Hrádek, který je po podzimní části soutěže na devátém místě tabulky. O jarních cílech, zimní přípravě a pohybech v kádru jsme si povídali se Zdeňkem Trnkou, předsedou klubu.

Jak hodnotíte podzimní sezonu?

Umístění na devátém místě v okresním přeboru neodpovídá našim představám. Na druhou stranu se náš tým druhým rokem obměňuje, kdy nám skončilo během jedné sezóny 15 hráčů, ať už z důvodu ukončení kariéry, zdravotních problémů nebo přestupu do jiných týmů. I proto se snažíme vybudovat nový tým, který se skládá hlavně z vlastních odchovanců z dorostu doplněných staršími zkušenějšími hráči.

Kdy začala zimní příprava a jak probíhá?


Zimní příprava probíhá v týdnu dvěma tréninkovými jednotkami, a to ve středu v tělocvičně se zaměřením na posilování a výdrž, a v sobotu výběhy do přírody a hřiště. Největším problémem je směnný provoz několika hráčů, takže tréninky jsou zatím o zhruba v osmi lidech.

Jaký hrajete zimní turnaj či přípravné zápasy a s jakými soupeři?

I z tohoto důvodu jsme nepřihlásili žádné turnaje, ale máme domluvené tři přípravné zápasy, a to s týmy TJ Sokol Drahlín, Kovohutě Příbram a FC Cheznovice 96. V případě dobrého počasí je sehrajeme na našem travnatém hřišti ne na umělce v Rokycanech.

Registrujete nějaké odchody a příchody a na jakém postu vás tlačí bota nejvíc?


Co se týče příchodů a odchodů hráčů, je pro nás nutnost posílit tým o několik zkušených hráčů. Momentálně jednáme s dvěma hráči do záložní řady a útoku. Bohužel nás oslovil kandidát na postup do I. A třídy se žádostí o uvolnění naší brankářské jedničky, tak uvidíme jak dopadne zimní příprava a jeho možné uvolnění.


Cíle na jarní sezonu?

Jak už jsem zmínil na začátku, při obměně neklademe na hráče velké požadavky, ale všichni víme a věříme, že máme hráčsky i výkonnostně na víc a že posun v tabulce je jen otázkou času.

 

AUTOR: FRANTIŠEK PRESL


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou