Libušín stíhá jedna pohroma za druhou. Nejdřív extrémní tresty, teď mu hřiště zryli divočáci

0

Libušínský fotbal zažívá těžké časy a kruté rány... Desetitisícové tresty od svazu nestačily, teď navíc klub hrající středočeský Krajský přebor přišel o domácí působiště.

V zápase Krajského přeboru se mezi Baníkem Libušín a hosty z Poříčan odehrál hodně vypjatý duel. A nakonec se ani nedohrál. Gólman Petr Cipra totiž neudržel nervy na uzdě a v průběhu druhého dějství inzultoval rozhodčího Hrona, když do něj dvakrát strčil. Ten zápas ihned ukončil, za stavu 1:0 pro domácí. O utkání jsme podrobně informovali ZDE, v galerii pak navíc najdete vyjádření libušínského klubu, která poukazují na to, že sudí měl být pod vlivem alkoholu.

 

A dohra u kulatého stolu na sebe nenechala dlouho čekat a přišly tvrdé tresty pro Libušín. Ten dostal za nedostatečnou pořadatelskou službu pokutu 50 000 Kč! Samotný gólman Cipra si pak nezahraje po dobu osmi měsíců.

 

Libušín tak musí uhradit už druhou vysokou pokutu v krátkém sledu - na jaře vyfasoval 30 000 Kč za nedostačnou pořadatelskou služvu v zápase s Hřebčí.

 

A další jobovka pro Libušín přišla před tímto víkendem. Baníkovské hřiště totiž naprosto zdevastovali divočáci, jak můžete vidět na fotkách. A v Libušíně se budou muset hodně činit, aby hřiště dali dohromady pro jarní boje, úkolem bude hřiště také zabezpečit proti dalším vpadům divočáků...


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou