NEJ VÍKENDU: Zažili jste někdy remízu 8:8? A návštěvu 600 diváků v I.B třídě?

0

Stovky a stovky zápasů, tisíce a tisíce hráčů. Které mače České republiky ale v uplynulém víkendu měly nejzajímavější průběh a kteří střelci pálili nejpřesněji? To se dozvíte jen na fotbalunas.cz - je tu další unikátní přehled toho NEJ z hracího víkendu!

DIVOČINA VÍKENDU – 4 ČERVENÉ KARTY V ZÁPASE  + 15 KARET CELKEM

TJ Sokol Horní Počaply - TJ Sokol Tišice, tento duel přinesl dvě vyloučení a třináct žlutých navrch. Po čtyřech červených kartách pak ukázali rozhodčí v utkáních Libčevse se Slavětínem a Dolních Kounic s Mokrou-Horákovem.

 

DEBAKLY VÍKENDU

14:1 Chotutice  - FK Vrbová Lhota 98 

0:11 MSK Trmice - FK Slovan Chabařovice

 

KANONÝR VÍKENDU – 7 branek

Patrik Baláž z TJ Sokol Košice je jediným střelcem republiky, který o víkendu vstřelil sedm gólů! Povedlo se mu to při výhře 11:0.

 

DIVÁCI – 600

I.B třída a několik stovek diváků? I to jde dohromady! Střetnutí FK Junior Skuteč - SK Sokol Prosetín bylo na Pardubicku velkým lákadlem a odrazilo se to na návštěvě. Tleskáme!

 

PŘESTŘELKY A OBRATY VÍKENDU

TJ Blaník Milenovice - SK Oslov (Písek | OP) 9:8p (4:3)

Tak tohle musel být masakr. Šestnáct branek a penalty navrch, diváci se rozhodně nenudili.

 

SK Dolní Rychnov - TJ Rotas Rotava (Karlovarský kraj | I.A třída) 5:6p (5:1)

Bojovníci z Rotavy. O poločase prohrávali o čtyři góly, jenomže hosté se nesložili, zabrali, vyrovnali a v penaltovém rozstřelu přidali druhý bod. Parádní počin!

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou