Statistika 7. kolo - PŘEBOR OPAVA - PIZZA DAMIKA I.

0

Přinášíme tradiční statistické údaje 7. kola. Opět se dozvíme kdo vsítil hattrick, kdo dal nejrychlejší branku, a kdo dal vítěznou branka apod.

Tabulku nejlepší střelců okresního přeboru můžeme najít na tomto odkazu: http://www.fotbalunas.cz/statistiky/soutez/222/strelci/

 

Úctyhodný výkon zaznamenal Radoslav Urban z Jakartovic, který Kobeřicím nasázel pět banánů. Dva góly dali Jan Chryczyk (Vávrovice), Daniel Klein (Hlavnice) a Petr Čavera (Stěbořice).

 

Celková bilance tohoto kola jsou 5 domácích výher a 2 výhry hostů. Celková bilance za čtyři kola je 17 výher domácí družiny, 9 remíz, 15 výher hostů a 1 kontumace.

 

Toto kolo přineslo pouze 32 přesných zářezů, průměr na zápas je 4,57 branek. Celkově už padlo 176 gólů, což je na zápas průměrně 4,29 branek na jedno utkání. 

 

Nejvíce branek padlo v zápase mezi Píšti a Stěbořicemi - 8. Nejméně v zápase mezi Dobroslavicemi a Těškovicemi - 1.

 

Nejvíckrát zamířilo mezi tyče mužstvo ze Jakartovic (7 branek). Slepými náboji pálili střelci Kobeřic B, Služovic a Těškovic.

 

Nejrychlejší branku vsítil opět hráč Stěbořic. Tentokrát to byl Pavel Vavrečka ve 2. minutě zápasu. Do vlastní sítě nezamířil opět nikdo. 

 

Toto kolo bylo bohaté na penalty, když rozhodčí sedmkrát ukázal na značku pokutového kopu. Pětkrát mířili hráči do černého. Petr Čavera ze Stěbořic proměnil dvě penalty. Po jednom kousku přidali Martin Šuhajík (Březová), Michal Janech (Jakartovice) a Janko Jac (Píšť). Neúspěšnými exekutory byli Martin Pešek (Vřesina) a Petr Kavan (Slavia Opava). Celková bilance je 13/6.

 

A máme tady kategorii vítězných branek. Celkově v 32 utkáních brali soupeři tři body. 

4 - Radoslav Urban (Jakartovice)

3 -  Filip Mrusek (Vávrovice)

2 - Vojtěch Graca (Stěbořice), Ondřej Adamčík (Litultovice), Jan Novák (Dobroslavice)

1 - Rostislav Škrobánek, Tomáš Barteska, Filip Mužík, Lukáš Mařádek (všichni Slavia Opava), Aleš Vaculík (Litultovice), Václav Chromečka (Dobroslavice), David Liška, Petr Wolf, Ondřej Pasterňák, Daniel Klein (všichni Hlavnice), Martin Hořínek, Martin Boháč, Martin Pešek (všichni Vřesina), Tomáš Blahut (Píšť), Libor Brož (Těškovice), Martin Šuhajík (Březová), Jan Chryczyk (Vávrovice), Michal Josefus (Stěbořice)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou