Představujeme týmy OP: Kádr Krakovan oslabil, potvrdil Vlastimil Chlád

0

Krakovany dosáhly v loňském ročníku na historický úspěch a s bronzovou pozicí jsou spokojeni. O to těžší na to bude navázat, když odešli dva stavební kameny a žádná nová tvář zatím na obzoru není. O přípravě se rozpovídal krakovanský trenér Vlastimil Chlád.

Loňské třetí místo je pro nás vynikající úspěch a panuje plná spokojenost, Ale to je minulost. Teď bychom na to chtěli navázat, ale kádr nám oslabil. Hačka odešel do Hlízova, skončil u nás Antoš, zatím nevím o Věříšovi a Jelínkovi. Naproti tomu nikdo nový nepřišel a Hačkovy góly (9) a Antošova dirigentská taktovka nám budou určitě chybět.

 

Trénujeme dvakrát týdně a s docházkou nemohu být úplně spokojen. Uvidíme, jak se to promítne do sezóny. Odehráli jsme čtyři přátelská utkání, jejichž výsledky by mohly svádět k optimismu. S Osekem a Řečany remízy (3:3 a 2:2), výhra 3:2 se Sedlcem a v generálce jsme porazili B. Podolí 5:3.

 

 

Ale to byla příprava a teď nás čeká ostrý start. A hned jeden z nejtěžších – doma přivítáme nováčka Tři Dvory. Obecně očekávám jeden z nejtěžších ročníků, protože sestoupily tři týmy z 1.B třídy a dva postupující nebudou určitě na chvostu. Naopak T. Dvory považuji za jednoho z aspirantů na postup. V jejich kádru je dobře sedm hráčů se zkušenostmi minimálně z krajských přeborů.

 

Bude to mela, ale my se o solidní umístění porveme. Když budeme kompletní, tak se směle můžeme.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou