Sezona 2018/19 klepe na dveře

0

Letní přestávka nám běží naplno a je nejvyšší čas si představit nové účastníky nadcházející sezony.

Není tomu dávno, co skončil ročník 2018/19 a už nyní se pomalu a jistě odhalují první novinky a změny v Krajském přeboru Moravskoslezského kraje.

 

Krajský přebor nám po sezoně opustilo hned několik týmů, které je postupně nutné nahradit. Jmenovitě to jsou: SK Dětmarovice, FC SO Bruntál, FC Heřmanice, tedy týmy, které v následujícím ročníku budou hrát MS Divizi sk. E. Tyto týmy pak doplnila dvojice sestupivších, a to FC Vratimov, který nezvládl roli nováčka v Krajském přeboru a také tým Slavie Orlové. Oba celky budou v další sezoně hrát 1.A třídu sk.A.

 

Nezvykle rušného pohybu mezi soutěžemi, tak využily k postupu "o patro výš" celky SK Brušperk, Dolní Datyně, Moravanu Oldřišov a TJ Unie Hlubiny, které doplnila Lokomotiva Petrovice, ta v loňské sezoně hrála již zmíněnou divizní sk. E.

 

S ohledem na loňskou sezonu, se dá mezi favority na postup zařadit týmy Čeladné, Pusté Polomi a Háje ve Slezsku. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou