Hráč kola Radovan Hypš - Ještě barevná fotka v novinách a můžu skončit.

0

Krajní záložník Radovan Hypš z Černilova, nám odpověděl na několik otázek

1. Jsi historicky prvním vítězem o hráče kola ve IV.třídě skupiny A. Co na to říkáš?
Zcela upřímně musím říct, že bych i v našem týmu našel několik hráčů, kteří odehráli lepší zápas než já, takže jsem spíše překvapený :-) Ale tak potěší to. Ještě barevná fotka v novinách a můžu skončit.

2.Jak se ti hrálo v prvním jarním zápase?
Hralo se poměrně dobře, měl jsem už odehráno něco málo za A tým, tak to asi pro mě bylo malinko jednodušší.

3. Na jakém postu nejraději nastupuješ? Nebo bys nejraději nastupoval? :-)
Nejraději hraji asi na levé záloze, kde jsem taky aktuálně hrál. Jinak samozřejmě hraji tam, kam mě trenér postaví, je mi to v podstatě jedno.

4. V dalším kole Vás čeká boj o první místo s Hradeckou Lokádou. Bude speciální příprava na tento zápas?
Pravděpodobně na tento zápas nebudu, ale jsem si jistý, že speciální příprava proběhne. Speciální příprava je v B týmu je zcela automatická na každý jednotlivý zápas. Lokáda by se měla určitě obávat hlavně standardních situací, ty máme obzvlášť vypilované. Nic se nesmí podcenit, znáte to.

5. Jak se díváš na možný postup B týmu Černilova do III.Třídy?
Postup B týmu je dost reálný, řekl bych, že má aktuálně v soutěži Černilov nejlepší tým. Na postup bych si klidně i vsadil.

6.Mohl bys pro naše čtenáře, ve zkratce popsat svou fotbalovou kariéru?
Kariéru :-). Začal jsem někdy v 6 letech v FC Hradci, pak jsem toho na nějakou dobu nechal a následně jsem přišel do Černilova. V dorostu jsem hrál krátce v Hradecké Slavii a pak už jen za Černilov. Aktuálně opět hraji fotbal asi rok, předtím jsem cca 4 roky kvůli zranění kolena vůbec velký fotbal nehrál.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou