Hlasování o hráče 18. kola I. B třídy vyhrál Michal Kobera

0

Je za námi 18. kolo I. B třídy a také hlasování o hráče tohoto kola. Díky vašim hlasům zvítězil Michal Kobera před Miroslavem Daňkěm a Václavem Noháčkem.

Michal Kobera zvítězil v hlasování o hráče 18. kola Krajského přeboru a ovládl i hlasování I. B třídy. V nedělním utkání vstřelil za ostrovské "béčko" jednu branku a byl jednou z nejviditelnějších postav na hřišti. Získal 25 procent vašich hlasů.

 

Miroslav Daněk získal 17 procent všech hlasů. Obránce Dolního Žandova nejenže držel obrannou linii svého týmu, ale navíc vstelil i gól.

 

Václav Noháček obdržel jen o jedno procento méně hlasů, než druhý Daněk. Staré Chodovské se sice utkání s Merklínem vůbec nepodařilo, ale Noháček bojoval a vstřelil branku. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou