Rozhovor s hráčem 20. kola 1.B třídy sk. B Pavlem Kašubou (TJ Sokol Hať)

0

Hráčem 20. kola jste s velkou převahou zvolili záložníka či útočníka Pavla Kašubu. Pavel svým výborným výkonem pomohl svému týmu TJ Sokol Hať ve sledovaném derby týmů z čela tabulky porazit tým Šilheřovic na domácím hřišti v poměru 5:1. Pavel k tomuto vítězství přispěl mimo jiné jedním gólem a asistencí u gólu Lumíra Vojáčka, který v hlasování skončil na třetím místě. Mezi tyto dva haťské hráče se vměstnal brankář Staré Bělé Vladimír Drobec.

   

 

Pavel šel do zápasu se zvětšenou motivací, protože v prvním jarním kole za stavu 2:0 pro jeho tým přišlo ještě v prvním poločase jeho přísné vyloučení a domácí Ludgeřovice ve druhém poločase zcela otočili vývoj zápasu a nakonec vyhráli 3:2. Poté dostal od disciplinární komise stop na jeden zápas a protože díky počasí haťským jedno kolo odložili, poprvé od tohoto zápasu nastoupil do tohoto derby.

 

Na začátku rozhovoru přiznal, že jej výhra v anketě potěšila a pokračoval, „předem bych chtěl poděkovat za hlasy čtenářů a poděkovat týmu, bez kterého bych v nominaci nebyl. Fotbal je kolektivní sport a bez spoluhráčů jednotlivec nic nedokáže," začal rozhovor s pokorou.

 

Poté již přešel k samotnému utkání. „Zápas se Šilheřovicemi předpokládal s přihlédnutím k postavení obou týmů v tabulce, kdy šlo o souboj druhého týmu se třetím, vyrovnaný zápas. Navíc se jednalo o derby. Na takové utkání vždy přijde vyšší divácká návštěva a i díky tomu má utkání větší náboj."

 

Vzhĺedem k tomu, že se oba týmy dobře znají, haťští zvolili taktiku, která jim přinesla úspěch. „Z taktické stránky bylo prioritou odvrátit standartní situace Šilheřovic, které mají nebezepčné a ze kterých dávají spoustu branek. Samozřejmě jako domácí tým jsme chtěli utkání vyhrát," trošku přiblížil předzápasové plány svého týmu.

 

K samotnému utkání utkání uvedl, „se vší úctou k hostům si myslím, že jsme od začátku utkání byli lepším týmem a zaslouženě vedli 1:0. Hosté vyrovnali po nešťastné nastřelené ruce  našeho hráče v pokutovém území z penalty. Utkání rozhodl náš nástup do druhého poločasu. Krásně se trefil Lumír Vojáček, poté s velkým přispěním Jirky Machaly jsem přidal branku já. Následovaly góly Jirky Machaly a Radka Chmelaře, který překvapil brankáře Šilheřovic ze skoro třiceti metrů," připomněl dvanáctiminutovku, ve které jeho tým rozhodl zápas a pokračoval, „za stavu 5:1 již bylo po zápase. Nicméně je to jen jeden vyhraný zápas. Je potřeba soustředit se na sobotní utkání ve Staré Bělé."

 

 Jak uvedl ambice a cíle jeho týmu nejsou přehnaně vysoké. „Nějaké vyšší cíle nemáme. Jdeme od utkání k utkání. Chceme se fotbalem hlavně bavit. V Hati byla vždy výborná parta a pro mne to byl jeden z hlavních důvodu proč jsem se do Hati po pěti sezónách strávených v Kozmicích vracel zpět. Trénovat se vrátil Petr Reiský a i to bylo pro mne jedním z rozhodujících faktorů."

 

Na závěr rozhovoru se vrátil k nešťstnému utkání v Ludgeřovicích. „To že jsem teď zahrál slušný zápas mě pochopitelně těší, ale jeden zápas sezónu nedělá. Já jsem rád, že jsem přispěl k výhře a alespoň z části odčinil svojí červenou kartu z Ludgeřovic, díky níž domácí otočili ze stavu 0:2 na 3:2."

 

Profil hráče 20. kola: Jméno: Pavel Kašuba Věk: 32 let Výška, váha: 182cm, 82 kg Povolání: policista Stav: svobodný, nezadaný, bezdětný (důležitá informace pro fanynky) Předchozí angažmá: FC Hlučín, MSA Dolní Benešov, FK Darkovičky, TJ Sokol Kozmice, TJ Sokol Hať

 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou