Okresní přebor PLZ-JIH: Hráčem 18. jste zvolili Jiřího Slacha!

0

Máme za sebou další kolo a společně s ním i hlasování o nejlepšího hráče! 

 

 

 

Na první pozici se umístil a nejlepším hráčem 18. kola se tak stává záložník Nepomuku B Jiří Slach! Zkušený záložník předvedl v tomto kole nevídanou věc. Byl to skrytý žolík trenéra Nepomuku, který na hřiště nastoupil až v 60 minutě. Přesto dokázal vstřelit 2 branky a perfektně tak potvrdit svůj střelecký potenciál. Ačkoliv se mu v této sezóně střelecky zatím až tolik nedařilo, s dvěma vstřelenými góly v utkání proti Žinkovům má na svém kontě od začátku sezóny dohromady 4. Nepomuk jeho střelecké schopnosti bude zajisté potřebovat v nadcházejícím utkání v Losiné! V našem hlasování ho podpořilo 24% hlasujících.

 

Druhé místo obsadil mladý obránce Petr Bilik z týmu SK Hradec 1946. Ačkoliv jeho tým v Letinách neuspěl, podal velmi kvalitní výkon. Přestože se Hradci v této sezóně příliš nedaří, Bilik rozhodně patří k talentovaným hráčům a je velkou ambicí do budoucna. Hlasovalo pro něj celkem 16% hlasujících.

 

Možná trochu překvapivě až třetí místo v našem hlasování obsadil nejlepší střelec kola Miroslav Švec. Ten se dokázal prosadit celkem třikrát a vstřelit tak kýžený hattrick. Co víc, stihnul to za hodinu a pět minut hry. Byl tak výraznou postavou utkání proti Žinkovům. S 8 góly je aktuálně druhý nejlepší střelec Nepomuku B. Hlas mu udělilo celkem 13% ze všech hlasujících.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou