Florková dvěma góly sestřelila hráčky FK Rakovník

0

Praha - Rakovnické hráčky nestačily na fotbalistky Braníku a po dvou brankách Florkové odjížděly s prázdnou.

2. liga žen, 10. kolo

 

ABC Braník - FK Rakovník 2:0 (2:0)

 

Hráčky rakovnického FK trápí nemoci a zranění, tudíž nezajíždělo mužstvo do Prahy v ideálním rozpoložení. Od začátku zápasu byly domácí hráčky aktivnější a na své soupeřky vlétly. Jejich útočná snaha korunovala ve 14' brankou. Florková postupovala z levé strany na Havlíkovou a nedala jí šanci - 1:0. V dalších šancích podržela brankářka Havlíková, která držela spoluhráčky v naději na bodový zisk. Ty se dostávaly postupem času do hry, ale všechnu snahu utlumil gól do šatny z kopačky Florkové - 2:0.

 

Druhý poločas nabídl podobný obraz hry. Opět šance na straně domácích fotbalistek, ale buď  defenzivní činnost nebo dobře chytající Havlíková zmařila soupeřkám gólový zápis. Čas plynul a i rakovnické hráčky vystrkovaly růžky, vše ale zhatila nepřesná finální fáze. Tři body tak zůstaly v Praze.

 

Zdeněk Učík, vedoucí týmu: "I když se nám hra vůbec nedařila, musím holkám poděkovat, že to nevzdaly a bojovaly až do poslední minuty. Výborný výkon předvedla brankářka Havlíková, která svými zákroky mnohokrát tým podržela."

 

Braník: Palková - Midlochová, Juráková (K), Průchová, Reichmanová (69. Svitáková), Martínková (74. Přibylová) - Mernyová, Stará, Šimůnková (69. Kučerová), Florková - Jarolímková (79. Jedličková).

 

FKR: Havlíková - Černá, Králíková, Lodeová, Erbová - Rubešová (45. Mynajová), Fedorková, Landesková, Brücknerová - Bezchlebová (K), Podpěrová. Trenér: Milan Klos.

 

Autor: Zdeněk Andr, upraveno redaktorem


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou