Hráčem kola se stává Filip Gavaller

0

I když se Kostelci na jaře příliš nedaří, Filipu Gavallerovi to lepí. Za tři odehraná kola dokázal vstřelit čtyři branky. V posledním 18. kole se v derby s Horní Cerekví trefil hned třikrát a dovedl tak svůj tým k jasné výhře a návratu na druhou příčku v tabulce. Jako nejlepšího hráče svého týmu jej nominoval do sestavy kola trenér Josef Láznička, o vše ostatní se již postarali jeho fanoušci. Svými hlasy ho zvolili hráčem 18. kola I. B třídy sk. A! 

 

 

Na druhou příčku fanoušci zvolili obránce chotěbořské juniorky Jakuba Neuvirtha. Zodpovědným výkonem v obranné řadě si vysloužil nominaci svého trenéra Jiřího Turka. 

Top trojici doplnil zástupce dosavadního lídra tabulky z Ledče nad Sázavou útočník Jiří Voplakal. Jeho jedna vstřelená branka a dvě asistence mu přinesly nominaci do ideální sestavy 18. kola a následné hlasy našich čtenářů a fanoušků ho se sedmnácti procenty všech hlasů dosadily na třetí příčku.

Na stupně vítězů nedosáhl stoper Černovic Libor Koller. Hvězda utkání černovických s Lučicí vstřelila obě branky domácích, které stačily na těsné vítězství 2:1. Navíc při obou gólech ukázal pevné nervy a přesnost zkušeného kanonýra, neboť obě branky padly z pokutových kopů v rozmezí šesti minut. 

 

Konečné výsledky hlasování:

1. Filip Gavaller (SK Kostelec) - 34%

2. Jakub Neuvirth (FC Chotěboř B) - 24%

3. Jiří Voplakal (FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou) - 17% 

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou