Sestavu dvaadvacátého kola ovládl díky vašim hlasům Lukáš Paul

0

Přinášíme vám výsledky sestavy kola, ve které zvítězil Lukáš Paul. Na druhém místě se za vejprnickým střelcem umístil rokycanský Adam Heller, bronzovou příčku obsadil obránce Zruče David Král. 

Vaše hlasy rozhodly, že se s podílem 42% stal vítězem útočník Vejprnice Lukáš Paul. Šikovný forward se o víkendu podílel dvěma trefami na vítězství svého týmu proti bojovné Horní Bříze. Vejprničtí se tak díky přesným střelám jejich útočníka nadále drží v závěsu za prvními dvěma týmy tabulky krajského přeboru - plzeňským Dynamem a Kolovčí. 

Stříbrnou příčku si od vás vysloužil rokycanský útočník Adam Heller, jehož jedna trefa zajistila svému týmu cenné vítězství, které posunulo rezervu Rokycan z posledního místa tabulky. 

Na třetím místě se umístil obránce Zruče David Král, jehož jistý výkon v defenzívě nakonec nepomohl svému mužstvu k zisku bodů na půdě domažlické Jiskry. Speciální byl tento zápas přesto nakonec pro celé bratrské trio Králů, které se na posledních deset minut duelu poprvé společně sešlo při soutěžním utkání ve stejném týmu. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou