Nový ročník MSFL bude stát za pozornost

0

Vykopáváme další sezónu! Jak vypadají obsazení trenérských křesel v MSFL? 

Je horký den. Fotbalový kolotoč se však nezastaví. Novým trenérem SK Uničov je Zbyněk Zbořil. Troufám si napsat, že je to hodně dobrá volba, Zbořil má velké zkušenosti z divize i MSFL. Umí pracovat ve skromných podmínkách. Trénovat Uničov je pro něj výborná šance a ani hanácký klub určitě neprohloupil jeho angažováním.

 

Prostějov bude mít na trenérském postu pana Oldřicha Machalu, to je žijící legenda. Jedno ze zlatých dětí trenéra Karla Brücknera. Úspěšně trénoval ve čtyřech klubech MSFL, což mluví za vše. Je to Pan trenér.

 

V Mohelnici vsadili na nejslavnějšího asistenta pana Petra Uličného, trenéra Karla Trnečku, studnici trenérské moudrosti. Má zkušenosti z 1. ligy jako pobočník trenérských legend, úspěšnou samostatnou práci v nižších patrech. Mohelnice určitě může být ráda, že Trnečku získala.

 

HFK Olomouc bude koučovat Roman Sedláček, který právě s týmem Mohelnice slavil postup do MSFL. Jde o olomouckou hráčskou ikona, prostředí v HFK dobře zná. I zde trefa do černého. Těším se na nový ročník MSFL. Je škoda, že již bez ligových béček. Z pohledu obsazení trenérských laviček bude však nesmírně atraktivní.

 

Hodonín povede i reprezentací ošlehaný trenér František Komňacký. V Líšni bude pokračovat Miloslav Machálek, strůjce jarního líšeňského "zázraku". Hlučín angažoval trenéra Radomíra Korytáře, muže, jenž také trénoval 1. ligu.

 

Vyškovský kouč Jan Trousil na ligovém molu zase léta působil jako hráč. Uherský Brod, vedený Martinem Ondou, také nedá kůži lacino, navíc derby s Hodonínem bude mít říz. Stejně tak třeba klání mezi Kroměříží a Hulínem.

 

Nadcházející ročník MSFL klepe na dveře! Bude velice atraktivní a zápasy určitě slibují vzrušující podívanou.

 

Autor: Michal Krejčí

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou