I další týmy hrály přípravu

0

Krátké info ze čtyř zápasu týmu hrajicích okresní přebor

 

Dobroslavice - Chuchelná 2:5

Domácí dostali brzy dva góly. Pak sice byli lepším týmem, ale zahazovali jednu šanci za druhou, kdežto hosté co střelili na branku, to do ní spadlo. Domácí se poprvé prosadili aý, když prohrávali o tři branky, když z penalty snižoval Voves. Další branku vsítily Dobroslavice Kleknerem, který upravoval na konečných 2:5 v jejich neprospěch.

 

Branky Dobroslavic: Voves (penalta), Klekner

 

Holasovice - Slavia Opava 1:5 (1:3)

Dokud domácí vydrželi se silami bylo to vyrovnané střetnutí. Hosté se ujali vedení po zaváhání domácího brankáře Mařádkem - 0:1. Domácí pak srovnali střelou do prázdné kasy - 1:1. Vedení vrátil hostům Maisel po samostatné akci -1:2. Mařádek pak dostal míč za obranu a skluzem kolem brankáře dával svůj druhý gól - 1:3. Další branku přidal střelou k tyči Kreisel -1:4. Skóre uzavřel po rohovém kopu hlavou Herrmann - 1:5.

 

Raduň - Jakartovice 2:14

Vyjádření trenéra Tomáše Rubého: S výsledkem i hrou jsem spokojený, mančaft plnil pokyny, které jsem mu dal, hráli jsme kombinačně a mělo to hlavu i patu. Je to snad všechno na dobré cestě.

 

Litultovice - Hněvošice 10:2 (5:0)

Vyjádření Adama Haase (trenér Litultovic): Byl to hrozný zápas, střelce jsem psal do čtvrté branky, potom jsem rezignoval, vím, že Haas O. Dal hetrik, dávali Lebeda, Raschka, Tengler, Cihlář....

Vyjádřeni Davida Křempka (trenér Hněvošic): Dojeli jsme jen v jedenácti hráčích. Dokonce dva nám vypomohli odjinud. Zápas byl jednoznačný. Litultovice byly jasně lepší. My se dvakrát prosadili Vránou až za stavu 9:0. Ve čtvrtek jsme měli hrát v Darkovicích, ale ten jsme zrušili. Teď už nás čeká až soutežní zápas proti Stěbořicím příští sobotu.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou