Uničov v poháru nestačil na Kozlovice

0

Uničov překvapivě jako vítez MSFL vypadl z Mol cupu hned v prvním kole a to na hřišti divizních Kozlovic poměrem 3:0.

V prvním poločase měl šanci po rozehraném rohu a následném centru Juřátka Rajnoha, ale Končný byl u své tyče včas. O chvíli později už byl ale domácí brankář v souboji s Koutkem pozdě a Uničov zahrával pokutový kop. Velkou šanci poslat úradujícího vítěze MSFL do vedení však zahodil Juřátek, který trefil tyč. Na druhé straně vytáhl Uvízl výborný zákrok proti hlavičce z bezprostřední blízkosti. Těsně před poločasem se po individuální akci dostal před Konečného Koutek, ale neprostřelil jej. Sedm minut po přestávce se trefil krásně k tyči přes zeď Mazouch. V 74.minutě se domácí dostali do rychlého protiútoku a Kaďorek si zpracoval balon prsama a zakončil pod padajícího Uvízla. V 82.minutě všechno podtrhla penalta po faulu Rajnohu a Kaďorek druhým gólem pečetil výhru na konečných 3:0.

Trenér Kozlovic Roman Matějka: „Zápas se vyvíjel těžce, jedním z důležitých momentů byla penalta, kdyby Uničov dal určitě by se to vyvíjelo jinak. První půlku jsme byli pod tlakem, Uničov byl lepší. Klukům v šatně jsme říkali, že herně jsou výš a že musíme být trpělivý a že se něco narodí. No a narodily se tři góly. Základ byla pevná defenziva a ve druhém poločase už jsme Uničov do žádné vážnější šance nepustili.“

Trenér Uničova Zbyněk Zbořil:  „Věděli jsme, že to bude těžké, ale myslím, že se měla projevit kvalita třetiligovýho mančaftu, který vyhrál MSFL. Mrzelo mě trošku to, že ten tým nebyl odolnější a měli jsme se o to chtít porvat. Ta facka ale asi přišla v pravý moment.“ 

FK KOZLOVICE – SK UNIČOV 3:0 (0:0)

Branky: 53. Mazouch, 76. Kaďorek, 82. Kaďorek (pen.)

ŽK: Kyselák, Mazouch –  Ambrozek Rozhodčí: Vojáček – Podhajský, Svoboda Diváci: 260

FK Kozlovice: Konečný – Sikora, Král, Kyselák, Pavelka (81. Vogl), Kaďorek, Nekuda, Galetka (85. Petráš), Střelec, Mazouch, Dostál (46. Heger). 

 

SK Uničov: Uvízl – Rajnoha, Markovič, Vejvoda, Juřátek, - Koutek (70.Můčka), Nuc, Ambrozek, Kasal (60. Krč),  Jeřábek (60. Vychodil), Komenda. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou