Přípravné utkání celků MSFL

0

Prostějov, Uničov a HFK Olomouc mají za sebou další přípravné zápasy.

Uničov vstoupil do přípravy vítězně V prvním utkání letní přípravy se celek SK Uničov vydal ve středu 12.7.  do Šumperka, kde změřil síly s tamním divizním celkem. Po vyrovnaném utkání si úřadující mistr MSFL odvezl těsnou výhrou 3:2, když se trefili postupně Muzikant, Jeřábek a Kasal. „Pro mě bylo tohle utkání především seznámením s mužstvem. Nepotřebuji vidět na úvod přípravy zkušené borce jako Komenda nebo Krč, ale chtěl jsem vyzkoušet hlavně ty mladé a pak nově příchozí kluky, takže z tohoto pohledu duel splnil svůj účel, bral jsem to spíše jako trénink, Ale i tak si myslím, že utkání mělo dobré tempo, přineslo řadu šancí, jen škoda, že jsme jich více nedotáhli do lepší koncovky, v přípravě to však tolik nevadí, jak jsem řekl, hlavně jsem chtěl otestovat hráče, kteří ve třetí lize nedostávají tolik prostoru,“ řekl po utkání trenér Uničova Zbyněk Zbořil.  Uničov: Uvízl (Nakládal) – Rajnoha, Vejvoda, Purzitidis, Juřátek – Nuc, Dostál, Bača, Jeřábek, Kasal – Muzikant. Střídali: Štýbnar, Markovič, Vychodil. Trenér: Zbyněk Zbořil. A zvládli i druhé utkání Druhé utkání sehrál uničovský celek hned v sobotu 15.7. Tentokrát změřil síly na hřišti v Medlově s celkem z ČFL Chrudimí. Šlo o jednoznačnější výsledek 3:0. Dvakrát se trefil Komenda a jednou Vychodil. SK Uničov: Uvízl (Nakládal) - Rajnoha, Markovič, Vejvoda, Můčka -  Jeřábek, Nuc, Juřátek, Kasal, Vychodil - Komenda, Střídali: Purzitidis, Muzikant, Dostál. Holice si poradila s Prostějovem  Ve středu 12.7. si HFK zvýšila sebevědomí před prvním ostrým utkání, kterým bude Mol cup v neděli v Šumperku, když si výsledkem 3:1 poradili její fotbalisté s padajícím celkem z FNL Prostějovem. Řehák proměnil penaltu po ruce, poté svůj únik po přihrávce Chlopka proměnil Buček, následně snížil Hapal, ale minutu před koncem se prosadil po centru Seiberta Clopek.

1.SK Prostějov - 1.HFK Olomouc             1:3 (0:1)

Branky: 38. Řehák, 72. Buček, 89. Chlopek - 86. Hapal.

1.SK Prostějov: Neoral - Kroupa, Zimčík, Schlehr, Pančochář, Hapal, Šteigl, Petrovič, Machynek, Schuster, Sus. Náhradníci: Šarman - Škrabal, Moštěk, Danis, Sečkář, Machálek, Zapletal, Fládr, Rus, Langer, Petržela. Realizační tým - trenér: Oldřich Machala, asistent: Petar Aleksijević,

1.HFK Olomouc: Mucha (46. Snášel) - Seibert, Řehák, Plesník (46. Drmola) Přikryl (46. Havlas) -  Bořil (46. Němec), Buček, Banásik (46. Spurný), Weinlich, Chlopek - Krejčí (46. Blažkovský). Náhradníci: Snášel - Drmola, Havlas, Němec, Spurný, Blažkovský. Realizační tým - trenér: Roman Sedláček, vedoucí mužstva: Miroslav Derco, kustod: Jiří Slavíček, lékař: MUDr. Daniel Ditmar.

Prostějov nestačil ani na Frýdek Prostějovští fotbalisté ještě ani jednou v přípravě nezvítězili a nic se na tom nezměnilo ani po další konfrontaci s celkem z FNL. Ve 30. minutě dostal míč pod sebe Varadi a otevřel skore. O tři minuty později proměnil Šumský penaltu. O další tři minuty později Sečkář našel z pravé strany Kroupu a ten snížil. Jenže ještě do poločasu skončila v bráně hlavička Varadiho, kterou na čáře likvidoval brankář Neoral, ale sudí uznal branku, šlo však o hodně sporné rozhodnutí. Osm minut před koncem ještě uprvil před prázdnou bránou osamocený Grussmann. „Výsledek je hodně nepříznivý, ale náš výkon nebyl špatný a dá se na něm stavět. Během první půl hodiny jsme měli 2 gólové šance, ale neproměnili jsme a soupeř své šance potom dal, v tom byl rozdíl,“ hodnotil utkání kouč Prostějova Oldřich Machala.

1.SK Prostějov: Neoral (69. Šarman) - Machynek (57. M.Machálek), Schuster, Rus, Sečkář (67. Zimčík) - Šteigl, Pančochář (63. Petržela), Schlehr (59. Fládr), Langer (46. Palatický), Hapal (65. Zapletal) - Kroupa (57. Petrovič)

 

 

 


Zdroj: http://sumpersky.denik.cz/fotbal_region/utkani-splnilo-ucel-shodli-se-treneri-po-pripravnem-duelu-sumperku-s-unicovem-20170712.html
Zdroj: http://sumpersky.denik.cz/fotbal_region/utkani-splnilo-ucel-shodli-se-treneri-po-pripravnem-duelu-sumperku-s-unicovem-20170712.html

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou